כאבי ראש במקומות שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש במקומות שונים
    מיכל
    24/07/2017

היי..בשבועיים האחרונים יש לי כאבי ראש כל יום זה במקום אחר פעם בצד ימין פעם בצד שמאל פעם למעלה פעם למטה אך אף פעם לא כואב הכל יחד..כל פעם צד אחר עשיתי בדיקת פונדוס יצאה תקין ובדיקה נורולוגית תקינה יש לציין שלפני שנתיים הייתה לי תופעה דומה עשיתי את כל הבדיקות כולל סיטי וב"ה היה תקין. האם עצם זה שהכאב משנה מקום וזה שבדיקת העיניים תקינה מוריד אופציה שזה גידול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש במקומות שונים

הוספת תגובה

• כאבי ראש נודדים

ד``ר יעקב פוגלמן
    01/08/2017

שלום למיכל
    קיים מגוון גדול של סיבות לכאבי ראש, למעשה, כשכל בדיקות הדמיה ובדיקה גופנית תקינים הבעיה נובעת מהתכווצויות שרירי הצוואר והגולגולת. ברוב המקרים כיווץ השרירים שגורם לכאב ראש מקרין למקומות שונים בראש בהתאם לרמת הכיווץ שלהם .
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לך מקרב לב לתשובה על שאלה זו

מיכל
    02/08/2017

אך האם רק בדיקה פונדוס ובדיקה נורולוגית בלי בדיקת הדמייה ( בדיקה הדמייה עשיתי בפעם הקודמת שהיו לי כאבי ראש לפני שנה ו 8 חודשים) האם שתיי הבדיקות האלה מספיקות כדי לשלול גידול במוח? ( קצת נרתעת מלעשות הדמייה נוספת) ..חוץ מכאבי הראש אין לי תסמינים נוספים אולי עקצוצים בגוף מדיי פעם אבל זה לא דבר חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדים

ד``ר יעקב פוגלמן
    02/08/2017

שלום רב.ראי תגובתי על פחדים. בברכה דר יעקב פוגלמן טיפול בכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו