כאביי ראש דלקת חיצונית באוזן שמאל ועיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאביי ראש דלקת חיצונית באוזן שמאל ועיניים
    מירית
    31/07/2017

סובלת מכאביי ראש במיוחד בשעות הבוקר מתעוררת עם כאביי ראש מתוך שינה וקושי לפתוח את העיניים ובדכ עין שמאל מרגישה כמו תחושה של בצקות בעיניים במיוחד בבוקר וחולשה בשריר עין שמאל יש לציין שזה תקופה ארוכה שזה קורה לי !עשיתי בדיקת ct ראש תקין mri ראש תקין .רופאת עיניים לא מצאה דבר חוץ מזה שיש לי יובש בעיניים ונתנה לי טיפות עיניים שלא ככ עוזרות .יש טשטוש קל בראיה עם תחושה של חוסר מיקוד בעיניים אך לא מוצאים ממצא !יש לציין שאני סובלת. מאלרגיה לאבק תרופות מסויימות וחומרי ניקוי !האם זו בעיה של אלרגיה נוספת למשהו נוסף ? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש ועיניים

ד``ר יעקב פוגלמן
    01/08/2017

קיים מגוון גדול של סיבות לכאבי ראש, כגון מגרנה, cluster headache (כאבי ראש מקבציים) וסיבות נוספות. למעשה, מקרים רבים נובעים מהתכווצויות שרירי הצוואר והגולגולת. ברוב המקרים אנשים מודעים לכאב הראש אך לא לכיווץ השרירים שגורם לו.
    כיווץ ה יכול להיות אחראי גם על טשטוש הראיה שלך .
    בברכה
    ד"ר פוגלמן יעקב
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו