כאבי ראש ממושכים בצד אחד של הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ממושכים בצד אחד של הראש
    בן
    31/07/2018

ד"ר שלום רב
    סליחה על ההודעה הארוכה אך השתדלתי לפרט כמה שיותר.
    אני בן 26, בריא בדרך כלל.
    כאבי ראש אינם דבר שבשגרה אצלי, בהערכה גסה אפשר לומר שאני חווה כאב ראש פעם בשלושה חודשים.
    מזה כחודש וחצי - חודשיים אני חווה כאבי ראש שונים ממה שאני מכיר.
    אלו כאבי ראש יחסית יומיומיים שצורתם משתנה - יום אחד מן לחץ ברכה, יום אחר כאב מעל הגבה שמזכיר סינוסיטיס, לפעמים דקירות קצרות בצד הראש ולפעמים כאב עמום\לוחץ בחיבור של הראש עם העורף וגם מאחורי הלסת. לפעמים יש ימים שכמעט ולא כואב בכלל, לפעמים מחמיר לקראת הערב, ולפעמים הכאב שם במשך כל היום. הכאבים קלים ואין לי צורך במשככי כאבים. דבר שאולי חשוב להגיד - הם כמעט תמיד בצד שמאל.
    הייתי אצל רופא משפחה שבדק ולא ראה סיבה לדאגה. המשכתי לנוירולוג שעשה לי בדיקה מאוד בסיסית ולא התרגש מהמצב.
    אני בכל זאת מעט מודאג, משום שהכאב שם וקשה לי להתעלם או להפסיק לחשוב ממה הוא יכול לנבוע. אני נמצא בתקופה טובה בחיים ולא חווה לחצים נפשיים כלשהם, מלבד דאגה אודות המקרה הנ"ל.
    אשמח מאוד לשמוע את דעתך דוקטור.
    האם התיאור שלי מתאים לבעיות חמורות יותר כגון גידולים או מחלות נוירולוגיות?
    האם אין העובדה שהכאב דובק בצד אחד של הראש מרמזת על משהו ספציפי לצד זה?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד``ר יעקב פוגלמן
    08/09/2018

שלום רב
    קרוב לודאי שמדובר בכאבים מיופאציאלים. קראי עליהם יותר באתר שלי או מקורות מידע נוספים .
    אשמח לבדוק אותך ולטפל בכך .
    בברכה
    דר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו