מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מכאבי ראש חזקים כבר 6 שניםיוסי27/09/2018
אז ככה , אני בן 25 ואני חווה כאבי ראש נורא חזקים בצידי הראש והמצח ולחץ נורא חזק שמופרש לעיניים שגורמות לי לסחרחורות , עייפות וחולשה בכל הגוף שגרמו לי לדיכאון ואי יכולת תפקוד ולממש אורח חיים תקין כבר 6 שנים והכאב הוא כל רגע ולא חולף בכלל אפילו לא לשניה כבר 6 שנים.
נבדקתי אצל מלא רופאים מסרתי בדיקות דם, צילומים של CT (פעמיים, האחרון עשיתי לפני חודש) וגם MRI, אף אוזן גרון, ניורולוג, בדיקת עיניים ושום ממצא לא עולה
אני כבר מיואש והמצב לא משתפר בכלל
האורח חיים שלי נורא לקוי ואת רוב זמני אני מבלה בבית במיטה בלי חשק לעשות דבר,
התזונה שלי מאוד השתנה אני אוכל מאוד מעט יחסית אני גובה 1.90
אני ממש מיואש ואין לי שום כיוון לפיתרון
מה אני יכול לעשות ? אני לא יכול להמשיך להתקיים ככה יותר, מצידי לעשות את הטיפול הכי פולשני והכי מזיק רק שיפתור את זה
איבדתי את רוב חבריי, ביחסים לא תיקניים עם משפחתי, לא מצליח לעבוד במקום עבודה אחד, לא יכול להתרכז בלימודים, לא נהנה בחברת אנשים יותר, מעדיף רק להישאר במיטה ולא לזוז ממנה
לא יכול לחיות יותר ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי הראש של יוסי
ד``ר יעקב פוגלמן28/09/2018ליוסי שלום רב
רוב החולים שמגיעים אלי ראו וביקרו אצל רופאים רבים . לרבים מהם אני מהווה את ה"תחנה האחרונה " שממנה מחלימים . המקרה שלך מעורר חמלה ורגש הזדהות עם הסבל שלך .
עם זאת איו להתיאש כל כך מהר במיוחד לא לבחור בן 25 .
יתכן שאתה מתאר כאבי שרירים או בשמם המדעי בכאבים מיופאציאלים. אך צריך צריך לשלול כאבים ממקור אחר במקרה שלך.
אשמח לבדוק אותך ולטפל בכך .
בברכה
דר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מכאבי ראש חזקים כבר 6 שנים
יוסי28/09/2018איך אני קובע ביקור אצלך איך עושים זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?