טלוויזיה מפריעה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלוויזיה מפריעה לי
    סתיו
    24/03/2013

שלום,
    אני גרה עם שותפה והיא רואה המון טלוויזיה בסלון. היא שמה אותה על ווליום סביר אבל הנוכחות של הטלוויזיה הדולקת מפריעה לי, ואני לא יודעת מה לעשות. כשהיא בסלון מול הטלוויזיה אני מסתגרת בחדר. יש לכך קשר להפרעת קשב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלוויזיה מפריעה לי

הוספת תגובה

• טלוויזיה מפריעה לי - תגובה

ד''ר דוד וילנסקי
    24/03/2013

אמנם אנשים שסובלים מהפרעת קשב לפעמים גם סובלים מרגישות יתר שמיעתית, אנחנו בטח לא יכולים לקבוע אבחנות דרך אי מייל. צריך להתיעץ עם איש מקצוע. בהצלחה, ד'ר דוד וילנסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהנסיון שלי עם שותפים

סיגלית
    09/04/2013

זה כנראה יותר עצם העובדה שאת חיה עם שותפה מאשר הטלוויזיה. אני בטוח שעוד מלא דברים שהיא עושה מפריעים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם נכון

סתיו
    13/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו