בהיסטריה!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהיסטריה!!!!!!
    shay
    05/11/2013

היי, אני בת 25 חיה בשלום עם ADD שאובחן בגיל 13..
    אני מטופלת בקונצרטה 54 מ"ג, במספר החודשים האחרונים הפסקתי את הטיפול, ובשבועיים האחרונים חזרתי ליטול את הכדורים, אך כהרגלי לא שמתי לב (מה שכמובן מאפיין אותי) שפג תוקפם של הכדורים בחודש יוני!!! כפי שציינתי אני נוטלת אותם כבר שבועיים, ברגע ששמתי לב נכנסתי להיסטריה רצינית.. אני בחרדה מה שבטוח לא עוזר כשנוטלים קונצרטה ועל אחת כמה וכמה כשהיא פג תוקף!!!! לא חשתי בשום שינויים קוגניטיביים והתרופה עובדת יחסית בסדר.. יכול להיות שגרמתי לעצמי נזק כלשהו? שייגרם נזק? שיקרה לי משהו מסכן? או שפשוט אם פג תוקף של תרופה אז היא לא משפיעה וזהו? אני ממש בהיסטריה!!! ואני די מתביישת לגשת לרופא המשפחה.... קצת פאדיחה להודות שלקחתי תרופה בלי לשים לב לתאריך!!!
    HELP !!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהיסטריה!!!!!!

הוספת תגובה

• בהיסטריה!!!!!! - תגובה

ד''ר דוד וילנסקי
    05/11/2013

שי, את יכולה להרגע. אין שום סכנה בתרופה שפג תוקפה. מקסימום אולי זה ישפיעה קצת פחות אבל לפי הדווח שלך זה עובד בסדר. לילה טוב ותשני בשקט. ד'ר וילנסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו