נקודות QEEG ושאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות QEEG ושאלות
    דני
    15/07/2014

שלום טופלתי בעבר בנוירופידבק, 1)האם יש לך אתר שמסביר לגבי כל נקודה אפילו בקצרה על מה היא משפיעה ? לדוגמא נקודה Xמשפיעה על בעיות קשב ונקודה Yמשפיעה על בעיות דיכאון
    אודה לך אם תסביר או תפנה אותי לאתר מסויים אני מעוניין לדעת
    2) לגבי הגלים גלי המוח כאשר בעבר השתמשתי במכשים הגלים לא היו סדירים פעם מהירים ופעם איטיים אני צריך שהגלים יהיהו קבועים בכדי שאני אתפקד טוב והנוירו באמת שיפר רק חלק מהזמן את הגלים אשמח לישמוע את תגובתך
    3) דבר אחרון שרציתי לדבר הוא על אכילה כאשר אני אוכל אני מתפקד טוב יותר זה אומר שהתפקוד משתפר אבל בצורה דרסתית כאשר אני לא אוכל כמה שעות אני לא מתפקד טוב וזה אומר שאני השתפרתי אך רק בחלק מהזמן נכון שהגוף צריך אנרגיה או יותר נכון המוח צריך ארגיה אבל אנשים שאיתי בריאים אם גלי מוח תקינים (אני מאמין ) אינם צרכים לאכול כל כמה שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות QEEG ושאלות

הוספת תגובה

• נקודות QEEG ושאלות - תגובה

ד``ר דורון תודר
    17/07/2014

שלום רב
    1. אין אתר כזה. ואם הוא היה לא היה כדאי לקרוא בו. המודל שבו נקודה מסויימת עושה דבר מסויים הוא מאוד פשטני. באופן עקרוני היום אנו מאמינים שיש רשתות שמבצעות פעולות ולא נקודות. ניתן לראות נקודות חשובות ברשת בכל אתר שיסביר על מבנה המוח פעילותו.
    2. לא ממש הבנתי את שאלתך.
    3. לאנשים שונים רגישות שונה לגורמים שונים. יש אנשים שאם הם לא אוכלים באופן מסודר הם מרגישים רע ונוטים לפתח כאבי ראש. אחרים יכולים לא לאכול יום שלם בלי בעיה. כנ"ל עם שינה. בשורת התחתונה- תקשיב לגוף.
    בהצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו