טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני מספר חודשים לקחתי מספר כדורי קונצרטה 36 mg extended release, בהתחלה ההשפעה החיובית הייתה שהרגשתי ביטחון עצמי ומרוכז יותר והצלחתי לסיים את המטלות שלי, אבל מצד שני הקונצרטה גרם לי להוציא מלא רגשות שדחקתי די הרבה שנים מאז שאני ילד וזה עשה לי רעש, מחשבות בלי סוף ובלגן אחד גדול במוח שלי. החלטתי לעזוב את הקונצרטה ובכלל להפסיק את הלימודים שלי באוניברסיטה עד שאני מסדר את הראש קצת עם עצמי.
עכשיו אחרי זמן מה , אני מרגיש לפעמים שהראש שלי כבוי, אין לי רגשות, הזיכרון שלי נפגע ואני לא מצליח להחזיק מחשבה אחת בראש שלי לאורך זמן. זה בא והולך בגלים, לפעמים יש רגש, ואני מצליח לתפעל ולהיות יעיל, ופתאום אני נכבה ומרגיש שאני בכלל לא קיים חוץ מקצת רעשים ודיבורים בתוך הראש שלי, כאילו רק נולדתי עכשיו.. מין הרגשה מוזרה כזו.. זה יכול לקחת יום שלם עד שאני חוזר על עצמי או כמה שעות..
בנוסף, בזמן האחרון אני קם אחרי 5-6 שעות שינה בלבד.
הפחד שלי, שלא רק שהרגשות שלי נפגעו ואני צריך לעשות סדר עם עצמי, אלא שהמוח שלי עצמו נפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב אני מבין היטב את החשש. עם זאת הסבירות שהקוצרטה ממשיכה להשפיע עליך כל כך הרבה זמן היא ממש ממש נמוכה. אנא שקול פנייה לפסיכאטר על מנת לעבור בירור מתאים ואז תוכל גם לקבל המלצות לטיפול. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד