טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, הפה שלי נוטה להתייבש מהריטלין באופן קיצוני שממש שורף לי בגרון. אני ניגשת למבחן פסיכומטרי השבוע וההתייבשות ממש מפריעה לי לעשות את המבחן ב100. משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו זה שבסימולציות של המבחן שעשיתי בצהריים, מ2 וחצי עד 6 בערב, הפה שלי כמעט ולא התייבש. אבל כשעשיתי את המבחן ב9 וחצי בבוקר עד 1, הפה שלי ממש ממש התייבש והקשה עליי. המבחן שלי בשעה 9 וחצי ולכן אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את ההתייבשות הזו. חשוב לציין שאני לא שותה במהלך המבחן כי אין הפסקות ואני מעדיפה לא לצאת לשירותים, אז שתיית מים היא לא פיתרון.. אשמח אם תעזרו לי.. (בת 22 לוקחת 10 מ"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב סביר להניח שהיובש תלוי בשעת לקיחת הכדור. אפשרות שלפעמים עוזרת היא לעיסת מסטיק. לא הייתי משחק בשלב זה עם סוג הריטלין או שעת לקיחה. את זה יש מקום לעשות לאחר המבחן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד