טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, רציתי לשאול האם ניורופידבק מועיל לאובססיה/חרדה ומצבי לחץ? למחשבות שליליות ושחוזרות על עצמן למשל? והאם הוא מועיל לטינטון? אני בת 24 ואיני יכולה לטפל בעצמי בתרופות לכן חשבתי לנסות בשיטה הזאת, ולפי הבנתי בעתיד יכול להיות לאחר כמה שנים שההשפעה תרד? מה הסיכוי שזה יקרה? אני נורא מתלבטת בגלל שהעלות יקרה ומפחדת שההשפעה תרד. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב הטיפול בנוירופידבק יכול לעזור למגוון התלונות שציינת. אכן יכולה להיות התדרדרות לאחר שנים אם כי לאור המחקרים על השינויים החיוביים שהמוח עובר בעקבות הטיפול ייתכן גם שלא. אפשרות שניה היא לבצע טיפולי החזקה. יש לי מטופלים שעושים טיפולי החזקה כדי לשמר את הישג הטיפולים אחת לשבועיים ואפילו אחת לחודש. המאמץ הנדרש הוא לא גדול ומבחינתם התועלת המתקבלת מצדיקה זאת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד