מס' שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות
    דנה
    21/10/2015

שלום,

אני מעוניינת ללמוד את התחום ויש לי מס' שאלות:
    1. מה ההבדל בין אגודת אילים ל-IBNA? האם שניהם מכירים בלימודים?
    2. מהו המכשיר אותו כדאי לקנות ומה עלותו למטפל? האם מכשיר של VINISTUS מוכר ומומלץ? האם יש מכשיר אחר מומלץ?
    לפני הוצאה על קורס אני מעוניינת לקבל מעט פרטים כדי לבדוק כדאיות הלימודים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

• מס' שאלות - תגובה

ד``ר דורון תודר
    22/10/2015

שלום רב
    1. איל"ם היא אגודה שבה יש עשרות חברים. אגודת אילם היא גוף מבוקר, עם סטנדרטים ברורים, ועדות הסמכה וכן הלאה. ככל הידוע לי מרבית חברות הביטוח מוכנות לבטח ביטוח מקצועי רק מטפלים שעברו הכשרה שהוכרה באיל"ם.
    אני אחראי על נושא הנוירופידבק באגודה זו. לגבי IBNA אני מציע לברר עימם.
    2. בארץ אין מגבלה חוקית לעסוק בנוירופידבק או ביופידבק. ולכן יכול כל אדם לקום בבוקר ולהחליט לטפל. ולשנות את מוחם של אנשים (אבסורדי אך זה המצב). לכן אין משמעות לשאלה של הכרה בלימודים.
    3. הקורס שאני מעביר (מתחיל בשבועות הקרובים) ניתן מטעם איל"ם ומטעם ה BCIA (האגודה האמריקאית). אנא שימי לב שמדובר בקורס שאושר על ידם וכל השקפים בכל ההרצאות הוכנו בארצות הברית והם יועברו בקורס ככתבם וכלשונן. לכן אם לאחר הקורס תרצי לגשת למבחני ההסמכה של ה BCIA תהיה רשאית לעשות זאת רק אם תיקחי את הקורס הזה ולא קורס אחר.
    4. אני משתמש ומשווק מכשירים של חברת BRAINMASTER. ללא ספק הם המכשירים המתקדמים ביותר בשוק וניתן לבצע בהם את כל סוגי הנוירופידבק הקיימים (רגיל, קישוריות, Z-SCORE, SCP, HEG, ILF). כמו כן ניתן לתכנת את המכשירים בכל אופן בו האדם רוצה ולשלוט על עשרות פרמטרים בטיפול (שבד"כ אין אליהם גישה במערכות אחרות).
    לגבי ה VINISTUS מציע שתבררי אם המערכת יכולה לספק לך את כל מה שהייתה רוצה כמטפלת עצמאית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אם אפשר עוד שאלה... - תגובה

ד``ר דורון תודר
    22/10/2015

שלום רב
    1. עלות מכשיר רפואי היא חלק אחד במכלול השיקולים בבחירת מכשיר. המיכשור איתו אני עובד כולל אפשרויות לטיפולים מגוונים. אם את מראש מגדירה לעצמך שאת רוצה להתמקצע בתחום אזי ראוי שתהיה לך מערכת שתאפשר לך לטפל במגוון האפשרויות. העלות השולית של מערכת מקצועית מחזיר את עצמו כאשר את יכולה לטפל במגוון גדול יותר של חולים ומצבים. מכשיר רפואי שעבר אישור fda עולה יותר מאשר מכשיר ללא אישור כזה.
    2. הדרכות מקצועיות אינן חלק מהקורס והן מתומחרות בנפרד.
    3 הדרכות על המכשיר - יש סרטים מפורטים באינטרנט על הפעלת המיכשור של brainmaster.
    4. עלות מיכשור תלויה במספר הערוצים בהם מטפלים. 2, 4, 20. עלות מערכת מינימלית של 2 ערוצים היא כ 2500 דולר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו