טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני סובל מקושי בריכוז בכיתה וגם בקריאת ספר אני כול הזמן שאני מנסה להתרכז עולים לי שירים ומנגינות ואירועים בעבר בצורה כפיתית היה לי את הבעיה של המחשבות הטורדניות אני כרגע מטופל אצל פסיכולג אבל יצאתי מי זה לבד אני לא יודע מה לעשות לגבי הבעיה הזאת שאני מכין שיעורים והכול בסדר אני יודע את החומר אבל לא מרוכז יכול להיות שאני סובל מADHD אני כרגע שומר על תזונה נכונה לוקח אומגה 3 אוכל נכון ומקפיד על חלבון ועושה זמן לאוכל אבל אני לא יודע מה יוכל לעזור לי לצאת לגמרי מהבעיה של הADHD ולהיות 100 אחוז מפוקס ללא שום הפרעה בראש שתוציא אותי מהריכוז כול הזמן רצים לי שירים מנגינות בראש במהלך השיעור ואני מרגיש כול הזמן מנותק אני מרגיש שאני חיי בעצמי כול הזמן מה אפשר לעשות אשמח לדעת ומתנגד לריטלין וסמים שעוזרים להתרכז .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב הייתי ממליץ שתיבדק על ידי פסיכאטר ילדים ונוער כדי שאפשר יהיה לקבוע באופן טוב יותר מה בדיוק הבעיה ממנה אתה סובל. במידה ויש לך ADHD ניתן לטפל בבעיה באמצעים לא תרופתיים שונים. טכנולוגיית הנוירופידבק מתאימה במיוחד לבעיה והיא בשימוש לטיפול בבעיה זו שנים רבות. אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי (נוירוקליניק) ולקרוא על הטכנולוגיה בהצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד