סובל מקושי בריכוז בכיתה ובזמן הפנוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מקושי בריכוז בכיתה ובזמן הפנוי
    ש
    05/09/2016

שלום רב אני סובל מקושי בריכוז בכיתה וגם בקריאת ספר אני כול הזמן שאני מנסה להתרכז עולים לי שירים ומנגינות ואירועים בעבר בצורה כפיתית היה לי את הבעיה של המחשבות הטורדניות אני כרגע מטופל אצל פסיכולג אבל יצאתי מי זה לבד
    אני לא יודע מה לעשות לגבי הבעיה הזאת שאני מכין שיעורים והכול בסדר אני יודע את החומר אבל לא מרוכז יכול להיות שאני סובל מADHD אני כרגע שומר על תזונה נכונה לוקח אומגה 3 אוכל נכון ומקפיד על חלבון ועושה זמן לאוכל אבל אני לא יודע מה יוכל לעזור לי לצאת לגמרי מהבעיה של הADHD ולהיות 100 אחוז מפוקס ללא שום הפרעה בראש שתוציא אותי מהריכוז כול הזמן רצים לי שירים מנגינות בראש במהלך השיעור ואני מרגיש כול הזמן מנותק אני מרגיש שאני חיי בעצמי כול הזמן מה אפשר לעשות אשמח לדעת ומתנגד לריטלין וסמים שעוזרים להתרכז .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובל מקושי בריכוז בכיתה ובזמן הפנוי - תגובה

ד``ר דורון תודר
    06/09/2016

שלום רב
    הייתי ממליץ שתיבדק על ידי פסיכאטר ילדים ונוער כדי שאפשר יהיה לקבוע באופן טוב יותר מה בדיוק הבעיה ממנה אתה סובל.
    במידה ויש לך ADHD ניתן לטפל בבעיה באמצעים לא תרופתיים שונים.
    טכנולוגיית הנוירופידבק מתאימה במיוחד לבעיה והיא בשימוש לטיפול בבעיה זו שנים רבות.
    אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי (נוירוקליניק) ולקרוא על הטכנולוגיה
    בהצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו