מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמאיה11/05/2012
שלום,
אובחנתי כסובלת מ"דיסטוניה בראש"
האם יש לרעידות הבלתי רצוניות בראש ובצוואר טיפול?
מה כולל הטיפול ברעד בלתי נשלט בראש ובצוואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דנה אקשטיין11/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פרקינסון' id=link]פרקינסון[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיהאורח08/05/2012
בהנחה שקפיצות שרירים ומיוקולונוס שמופיעים עקב גירוי רצוני - לא מוגדרים כאפילפסיה-
אז השאלה היא- מדוע נותנים תרופות לטיפול באפילפסיה ? , (אם מיוקולונוס וקפיצות שרירים בראש זה לא אפילפסיה)?
איך הכדורים לאפילפסיה פועלים על תזוזות של שרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין08/05/2012שלום,
אני חוזרת שוב על תשובה שכבר כתבתי לפני לא הרבה זמן. תרופות אנטי-אפילפטיות יעילות לעתים גם לטיפול בבעיות שאינן אפילפסיה, למשל בכאבי ראש מסוג מיגרנה, והסיבה לכך אינה ידועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח mriד4905/05/2012
שלום. אפילפסיה כ-30 שנה. בצעו לי mri והתוצאות: חדרי המוח, הציסטות, הפיסורות החריצים-בגודל,צורה ומיקום תקינים. החומר האפור והלבן במיקום ואותות תקינים. כ-3 מוקדים קטנים של אות גבוה ב-T2 בחומר לבן פרונטלי קמרוני תת-קורקטיקלי, יתכנו בגדר normal aging. הדיפוזיה תקינה. מבני קו האמצע שמורים. אין סימני דימום. אין הגברה פתולוגית תוך-מוחית לאחר הזרקת גדוליניום. מודגמים סימני זרימה בכלי הדם הגדולים התוך-גולגולתיים. ארובות, עצמות הגולגולת ותאי מסטואיד, ללא פתולוגיה ראוייה לציון. ציסטות רטיניציוניות בסינוסים המאקסילארים דו-צדדית, יותר מימין. סיכום: מבנה המוח בגדר הנורמה.
האם התרופות (250 מ"ג למיקטל) עושות את שלהן?. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח mri - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין05/05/2012שלום,
כפי שאומר גם הסיכום של פיענוח הבדיקה - MRI המוח שלך תקין למעשה. 3 נקודות כפי שמצוין בפיענוח הן נקודות של מעין צלקות קטנטנות שרואים הרבה פעמים באנשים אחרי גיל מסוים, ולפעמים גם בצעירים בני 20, אשר הינם בריאים לגמרי. הדבר נובע מכך שבדיקת ה- MRI היא כיום מאד מדויקת וניתן לראות באמצעותה ממצאים קטנים שמשמעותן אינה ברורה וקרוב לודאי שפשוט אין להם משמעות. אין קשר דווקא לאפילפסיה או לנטילת תרופה מסוימת, כמו למיקטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI מוחגלית04/05/2012
על מה מעידים עיגולים שחורים קטנים ומרובים בבדיקת MRI מוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואים את הנקודות השחורות בבירור -
גלית04/05/2012רואים את הנקודות השחורות בבירור - על רקע לבן
האם זה מסוכן שיש נקודות שחורות בMRI מוח?
מה יכולים להיות הנקודות השחורות עם הרקע הלבן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואים את הנקודות השחורות בבירור - - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין05/05/2012שלום גלית,
היתי רוצה לדעת מעט יותר פרטים. האם יש לך אפילפסיה? ממתי? בת כמה את בערך? האם קיבלת פיענוח רשמי לבדיקה? באופן כללי, כאשר רואים נקודות שחורות קטנות במוח בבדיקת MRI הכי סביר שמדובר בכלי דם הנמצאים שם באופן תקין ולכן הן אינן סיבות לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה פרכוסים?דנה03/05/2012
אך זה כבר מספר שנים (בערך 5 שנים) שאני מרגישה רעידות בצוואר, גם כאשר אני מביטה קדימה וגם כאשר אני מביטה לצדדים, והדבר יוצר תחושה מאוד לא נוחה.
אני מרגישה את זה שזה בא מאזור העורף, מאחר ואני מרגישה יחד עם הרעידות סוג של "כובד" שם.
לאחרונה הרעידות גברו.
כל הזמן הצוואר שלי רועד ולא יכול להיות במנוחה.
ואני לא יכולה לישון בלילה מהרעידות בצוואר.
וגם נשמעים רעש של תקתוקים בלתי רצוניים מאזור העורף שלא פוסקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה פרכוסים? - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין04/05/2012שלום דנה,
התופעה שאת מתארת, של רעד בצוואר, אינה תופעה שמתאימה להתקף אפילפטי בכלל. התקף אפילפטי הוא ארוע חולף, הנמשך שניות עד מספר דקות ולא משהו המשכי כפי שאת מתארת. כמו שאת כותבת, זהו ככל הנראה סוג של רעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג של רעד?
אורח13/06/2012האם רעד בראש יכולים להיות מהשרירים בראש או משרירי הצוואר?
מה גורם לרעד בראש?
האם יש טיפול לרעד בראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת אחרתשבי02/05/2012
אני בן 22 לוקח 20 מ"ג ציפרלקס בבוקר עם 125 מ" למיקטל, ועוד 100 מ"ג למיקטל בלילה.
בגלל שאני משחק כדורגל באופן מקצועי אני לוקח כדורי מגנזיום כ300 מ"ג לפני השינה.
האם יש בעיה בשילוב נטילת הכדורים?
2.הובחנתי על ידי פרופסור יאיר למפל במחלה בשם" הפרעת דה-ריאליזציה (באנגלית: Derealization Disorder).
בגלל שבמהלך 10 שנים שאני משחק כדורגל קיבלתי 5 זעזועי מוח חשבתי שיש קשר בין החבלות למחלה. רשום גם בויקפדיה שיש קשר בין זעזועי מוח למחלה.
פרופסור למפל אומר שאין קשר זין זעזועי המח למחלה אלא זה בגלל לחץ נפשי.
אשמח לשמוע דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת אחרת - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין03/05/2012שלום חנן,
1. אין שום בעיה בשילוב של נטילת ציפרלקס, למיקטל ומגנזיום.
2. לא ניתן להגדיר דה-ריאליזציה כמחלה. מדובר בסימפטום, כלומר תחושה סוביאקטיבית של אדם. סימפטום זה יכול להופיע כהפרעה בודדת או בשילוב עם תחושות נוספות והוא יכול להיות חלק גם מהפרעה נוירולוגית וגם מקושי רגשי או נפשי. לכן, לפני שניתן לומר האם יש קשר בין התופעה אצלך לחבלות הראש, יש צורך בידיעה יותר ברורה של סיבת הופעת הדה-ריאליזציה אצלך (באמצעות הבנת פרטים כמו משך המחלה, האם היא מתמשכת או מופיעה לסרוגין, באילו מצבים ולכמה זמן מופיעה, האם יש ממצאים בבדיקות של הדמית המוח ושל EEG...). באופן כללי, במקרים מסוימים יכול להיות קשר לחבלות ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובותאורח29/04/2012
1) האם מיוקולונוס יכול להיגרם כתוצאה מתנועה שהיא רצונית ?
2) אני שומעת את הקליקים ממפרק הלסת ולא מהאוזניים.
האם שרירי החך מחוברים ללסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין30/04/2012שלום לך,
את חוזרת שוב ושוב על שאלות שכבר עניתי לך עליהן וברמה של פרטים שאינה מתאימה לשאלות ותשובות בפורום באינטרנט. אין לי ספק שהדבר נובע ממצוקה אמיתית שאת נמצאת בה ומהרצון העז שלך למצוא פתרון לבעיה הרפואית שלך. אולם, לצערי, לא ניתן למצוא פתרון בדרך זו. את חייבת למצוא רופא נוירולוג שאת סומכת עליו, אשר ישמע את כל הפרטים של הבעיה הרפואית, יפנה אותך לבדיקות הנחוצות ויתאים לך טיפול.
אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאורח28/04/2012
1) האם יש שרירים באוזניים שמחוברים לחיך שגורמים לרעש של קליקים?
2) מה זה מיוקולונוס של "גירוי עצמי רצוני" ?
3) האם אפשר לשמוע את הקפיצות של השרירים בצוואר כרעש של תקתוקים?
האם הקפיצות שרירים בצוואר גורמים לתקתוקים באוזניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין28/04/2012שלום,
אני לא יודעת למה הכוונה בבמיוקלונוס של גירוי עצמי רצוני. כדאי לשאול את הרופא שאמר את זה למה הוא התכוון. בהחלט יש שרירים באזור האוזניים והם מחוברים גם לאזור החיך. הם אלה שגורמים לרוב לאותם תקתוקים באזניים ולא קפיצות של שרירי הצוואר, אם כי על-מנת לענות יותר במדויק על שאלות אלה מומלץ לפנות לנוירולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורח28/04/2012
האם מיוקולונוס (קפיצות של שרירים) יכול להיגרם כתוצאה מקיום ממצא מסוים במוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין28/04/2012כן. אפשרי שקפיצות מיוקלוניות של שרירים יגרמו ע"י ממצא במוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפציהאביבה22/04/2012
אני מקבלת כדור למיקטל פעמים ביום לאחר שני התקפי פרכוסים . ההתקף הראשון היה לפני שלוש שנים ובמשך תקופה ארוכה לקחתי את התרופה . הרופא החליט שהיות ועברה שנה ולא היו עוד התקפים הוא החליט להפסיק את הלמיקטל רצה הגורל ולפני כחודש קיבלתי שוב התקפה ושוב החזירו את הלמיקטל אלא שהכדור עושה לי עצירות מאוד חזקה. וירידה דרסטית במשקל. שאלתי היא האם יש מקום לדאגה ומה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפציה - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין05/05/2012שלום אביבה,
מצטערת על האיחור בתשובה ומקווה שהיא עדיין רלוונטית.
למיקטל אינה תרופה שגורמת בד"כ לירידה במשקל ולעצירות ובמיוחד אם במשך השנה שנטלת את התרופה בעבר לא סבלת מתופעות אלו - את צריכה קודם כל לפנות לרופא המשפחה ולעשות בדיקות ע"מ לברר שהן אינן נובעות ממשהו אחר. בינתיים, אפשר לטפל בעצירות ע"י אכילה של הרבה פירות, ירקות ופירות יבשים. אם בסוף הבירור יסתבר שיש סבירות גבוהה שהלמיקטל הוא הגורם לתופעות - אזי יש אפשרות להחליפו בתרופה אנטי-אפילפטית אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד אפשר לחסום את הגירויים?אורח19/04/2012
1) כיצד אפשר לטפל ב"קפיצות" של שרירים בגלל גירוי עצבי.?
2) כיצד העצב גורם "קפיצות" של כל השרירים בראש כולל אלה הקרובים לאוזן?
3) כיצד אפשר לחסום את הגירויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד אפשר לחסום את הגירויים? - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין21/04/2012שלום,
בתלות בסיבת ה"קפיצות" ומקור ה"תקלה" הגורמת להן (ראה תשובה לשאלה הקודמת) הטיפול יהיה שונה. כך, הטיפול יהיה שונה לגמרי במידה וה"קפיצות" נובעות מהשריר או מקליפת המוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.....
אורח24/04/2012מה זאת אומרת "הטיפול יהיה שונה לגמרי במידה וה"קפיצות" נובעות מהשריר או מקליפת המוח"???
מה הכוונה שהטיפול "יהיה שונה לגמרי"???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אורח13/06/2012הMRI מוח שעשיתי יצא תקין
אז מה זה אומר על ה- מיוקולונוס בחך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין13/06/2012נא להתיעץ עם נוירולוג שמתמחה בהפרעת תנועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורח19/04/2012
האם "קפיצות" של שרירים נוצרים בגלל גירוי עצבי? האם גירוי עצבי זה מוקד אפילפטי במוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין21/04/2012שלום,
שרירים מחוברים למוח ומקבלים מידע ו"הוראות הפעלה" ממנו באמצעות סיבי עצב. "קפיצות" של שרירים יכולות להגרם בתחנות שונות לאורך מסלול זה, הכולל אזורי מוח, סיבי עצב ושריר. כלומר, הן יכולות להגרם ע"י הפעלה לא תקינה של השריר עצבו, על-ידי גירוי לא תקין באמצעות סיבי העצב, או ע"י מתן "הוראה" לא תקינה על-ידי אזורי המוח האמונים על כך. במידה והסיבה ל"קפיצות" היא בקליפת המוח, התופעה נקראת התקף אפילפטי. לעומת זאת, קפיצות של חלק של שריר הנובעות מפעילות לא תקינה של השריר עצמו נקראות "פסיקולציות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיקולציות
אורח24/04/2012האם "פסיקולציות" זה "מיוקולונוס"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיקולציות - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין25/04/2012לא. פסיקולציות הן תנועות של חלקי שריר הנובעות מתוך השריר עצמו ומיוקלוניות הן תנועות שריר חדות יותר ונובעות מפעילות בלתי תקינה ממקור עצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול ל-פסיקולציות ?
דנה03/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול ל-פסיקולציות ? - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין04/05/2012אין טיפול מיוחד לפסיקולציות, אלא יש צורך לבדוק מה גורן להן ואז ניתן לטפל בסיבה זו, מה שעשוי להפסיקן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיקולציה
יוסי07/01/2013האם פסיקולציות נחשב כהתקף אפיליפטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף אפילפטי
אורח13/06/2012האם מיוקולונוס בחיך נקראת התקף אפילפטי.? או "פסיקולציות".?
מהי ההגדרה של "מיוקולונוס בחיך"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף אפילפטי - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין13/06/2012זה לא התקף אפילפטי ופורום זה אינו דן במחלות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אורח01/01/2013מהי ההגדרה של "מיוקולונוס בחיך"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEMG
אורחת29/07/2012בתוצאה של הEMG כתוב: בהפעלת שרירים פאראספינליים- רושם של מיוקימיות.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרינה בוקסר02/01/2013מושג " קפיצות" הוא מורכב מסיבות שונות. קפיצה יכולה להיות כביטוי אפילפסיה או מחלה לא אפילפטית. "גירוי עצבי", ככל הנראה קשור לפגיעה פריפרית, לא אפילפטית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא מומחה למחלות אפילפסיה בחיפהעמי13/04/2012
אני מחפש מומחה להיוועצות פרטית באזור חיפה \ קריות , אשמח לקבל שם וטלפון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא מומחה למחלות אפילפסיה בחיפה - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין13/04/2012שלום עמי,
פרופ' יצחק שילר מבי"ח רמב"ם, מנהל שירות האפילפסיה, הוא מומחה באפילפסיה באזור חיפה. ניתן לפנות אליו דרך בית החולים (המחלקה לנוירולוגיה/מרכז האפילפסיה).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI מוחאורח13/04/2012
האם ניתן לאבחן ע"י בדיקת MRI מוח אם יש Palatal myoclonus?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI מוח - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין13/04/2012האבחנה היא לפי הסימנים והתלונות. MRI יכול לסייע במקרים מסוימים באיבחון סיבת קיום התופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......
אורח19/04/2012מה זאת אומרת "סיבת קיום התופעה"???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה "סבירות קיום התופעה"?
אורח24/04/2012מה זה "סבירות קיום התופעה"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...... - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין25/04/2012לדוגמא: האם זה נגרם מקיום ממצא מסוים במוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הכוונה?אורח11/04/2012
מה זאת אומרת "שהתנועה הבלתי רצוניות נוטה יותר להופיע כאשר יש גם תזוזה רצונית"?
מה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הכוונה? - תגובה
ד''ר דנה אקשטיין11/04/2012הכוונה היא שתנועה רצונית מסוימת יכולה לגרות להופעה של תנועה בלתי רצונית. אולם, אני רוצה שוב להדגיש שדברים שאני כותבת יכולים להיות נכונים באופן כללי וכדי לבדוק מה נכון באופן ספציפי במקרה שלך, אני מאד ממליצה לא להמשיך את הדיון מעל דפי האינטרנט, אלא לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
אורח08/05/20121) האם palatal myoclonus מופיעה עקב תנועה רצונית?
2) מה מקור הרעש של התקתוקים שמופיעים בכל תנועה בpalatal myoclonus ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)