מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות!!!שחר01/08/2012
עשיתי בניית ציפורניים לחתונה שלי, אתמול ישר אחרי החתונה הורדתי את הבניה וגיליתי לחרדתי הרבה שהציפורניים צהובות מאוד. האם זאת פטריה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות!!! - תגובה
ירון משיח01/08/2012קודם כל בלי פאניקה :)
זה לא בהכרח פטריה. את יכולה להגיע לאחד מסניפי הרשת שלנו ולעבור אבחון בחינם וללא התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פטרת ציפורניים מדבקת?יפית23/07/2012
האם אני יכולה להידבק מבעלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פטרת ציפורניים מדבקת? - תגובה
ירון משיח23/07/2012שלום יפית.
פטרת צפורניים אכן מדבקת אבל רק למי שיש נטייה גנטית להדבקות. בכל אופן רצוי להפריד כלי גזירה וגרביים אחד מהשנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בבהן ב2 הרגליים?ישראלי13/07/2012
יש לי פטריה ב2 הבהונות ברגליים
זה אומר ציפורן עבה ומגעילה צהובה וסדקים בה...
הבנתי שיש אופציה ללכת לרופא עור והוא מביא כדורים או משחה שהסיכויים שהן עוזרות ממש נמוכות ובסוף אנשים מתייאשית ומוציאים 2000 שקל לליזר לרגל
האם יש תקווה בלי להוציא סכומים מטורפים על לייזר וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בבהן ב2 הרגליים? - תגובה
ירון משיח15/07/2012לגבי הכדורים - יש להם אחוזי הצלחה לא רעים. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא: האם אתה רוצה לסכן את הכבד שלך? . לגבי הליזר זהו טיפול חיצוני ולא פולשני ואחוזי ההצלחה שלו ממש גבוהים. המחירים שציינת גבוהים מהמחיר הסטנדרטי המקובל בשוק. בכל אופן תוכל לפנות אלינו לקליניקה ונשמח לייעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרת ציפורניים בזמן הנקהא08/07/2012
שלום,
מזה כשנתיים יש לי פטרייה בבוהן ברגל.
לא טיפלתי עקב הריון והנקה.
אני עדיין מניקה, אך נאמר לי כי מוצר בשם fungusless - טוהר הציפורן,
הוא טבעי וניתן לשימוש בעת הריון והנקה.
האם טיפול בלייזר אפשרי בהנקה?
האם שילוב של הלייזר + הטיפות מהחומר שאמרו לי אכן אפשרי בהנקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרת ציפורניים בזמן הנקה - תגובה
ירון משיח08/07/2012לייזר מסוג ipl מוצר בהריון והנקה ובשילוב טיפות מאוד אפקטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
א08/07/2012תודה על המענה.
מה בנוגע לחומר הטיפות: fungusless - טוהר הציפורן.
האם ניתן לטפטף על המקום בזמן הנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפריות בציפורניים
יפית09/07/2012שלום א !
יש לי מספר חברות שניסו בעבר את השמן הזה שהזכרת טוהר וזה
לא עשה להם שום דבר.אני עצמי נגשתי לחנות הטבע אצלנו בשכונה
והנטורופתית שם המליצה לי בחום של שמן טבעי בשם פטר-אין שאחרי חודשיים
כמעט נעלמו לי כל הפטריות.ממליצה בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בציפורני הרגלייםמלי28/06/2012
ברצוני לדעת האם פטרת חזקה בציפורני הרגליים מדבקת? באילו אזורים בגוף ניתן להידבק? והאם החיידק מדבק גם דרך מצעים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות בציפורני הרגליים - תגובה
ירון משיח01/07/2012פטרת צפורניים אכן מדבקת בין צפורן לצפורן ועלולה להדביק גם את העור
לגבי מצעים - פטרת עוברת במצבים של חום לחות ורטיבות לכן לגבי מצעים - פחות שכיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בידייםאפרת24/06/2012
האם פטרת ברגליים יכולה להדביק גם את אצבעות כפות הידיים שנגעו ברגליים?
האם הפטרת נראת אותו הדבר בידיים כמו ברגליים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בידיים - תגובה
ירון משיח25/06/2012שלום אפרת!
פטרת צפורניים יכולה להדביק גם את הצפורניים בידיים. אולם זה פחות שכיח. מבחינת המראה יש המון סוגים אז זה יכול להראות גם אותו דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בזרתבתיה10/06/2012
יכולה להיות פטרת גם בזרת? נתקלתם בזה פעם? אני לא יודעת אם זו רק ציפורן שהתייבשה או פטרייה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בזרת - תגובה
ירון משיח10/06/2012שלום בתיה. אכן קיימת גם פטרת בזרת. כדי לדעת בוודאות יש לערוך בדיקת תרבית. אפשר לקבל הפניה מרופא העור דרך הקופה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בציפורניים לאחר בנייהאילת השחר04/06/2012
שלום רב !!!! אתמול הסרתי בנייה בציפורניים עקב פטריה של חצי אצבע אגודל (הסרתי את כל הציפורנייים. השאלה שלי, מה אפשר לעשות?? מה עוזר הכי טוב??? אני ממש בלחץ אודה לכל עצה . יש לי טיפול אגיספור האם זה יכול לעזור לציפורניים ?? תודה !!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בציפורניים לאחר בנייה - תגובה
ירון משיח04/06/2012שלום איילה!
פטרת הצפורניים שוכנת בין הציפורן לבין מיטת הציפורן ושורשיה נעוצים ברקמה שמתחת . לכן, משחות כדוגמאת אגיספור מוגבלים מיסודם. המשחות והטיפות מתקשות לחדור את גוף הציפורן. אין לי אלא להמליץ לך על טיפולי הלייזר שחודרים דרך גוף הציפורן אל הרקמה ועל ידי חום הורגים את צמיחת הפטרת.
בהצלחה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטפל רק בדך הטבעית ע"י צמחי מרפא
יפית09/07/2012לכל הסובלות מפטריות בציפורניים יש עכשיו יצא חדש בחניות טבע בגאולה בירושלים מן שמן כזה מצמחים שמדברים עליו מאוד טוב בשם פטר-אין אני חושבת.בכל מקרה אני כבר חודש מישתמשת והכול נעלם לגמרי !!ממליצה לכן בנות בחום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בכמה אצבעותשואלת03/06/2012
אם יש לי פטרת בכמה אצבעות, אצטרך לשלם על כל טיפול לייזר בנפרד?
או שזה יהיה ביחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בכמה אצבעות - תגובה
ירון משיח04/06/2012שלום לך
לשאלתך... חשוב לטפל בכל האצבעות, אפילו אם חזותית ניתן להבחין שחלקן נגועות. פטרת צפורניים מאוד מדבקת ואצבעות שנמצאות במצבי חום ולחות שנוגעות אחת בשנייה בדרך כלל מדביקות. כיוון שטיפולי הלייזר הינם טיפולים ללא תופעות לוואי, עדיף לטפל בכל אצבעות הגפה הנגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת חוזרת?גילה29/05/2012
פטרת יכולה לחזור אחרי טיפול בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת חוזרת? - תגובה
ירון משיח04/06/2012שלום גילה!
פטרת צפורניים מגיעה מהדבקות. לצערנו, עוד אין דרך לחסן מפני פטרת ולכן גם אחרי טיפולים היא יכולה לחזור בהדבקה. אבל, לא מאוד קשה לשמור על הצפורניים לאחר הטיפולים ולא להידבק. צריך פשוט לשמור על הרגליים ולהמנע מלחשוף אותם למקורות שפטרת עלולה להדביק בהם כגון: מקלחות משותפות, סאונות, שטיחים מקיר לקיר ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות לא עוזרותרלי16/05/2012
יש לי פטרת באצבע המורה ברגל.. ונראה לי שהבוהן מתחילה להידבק גם.. המשחות לא עוזרות. האם לק כן עוזר למנוע הידבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר הנרייטה צביק20/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_עור_משלימה' id=link]רפואת עור משלימה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורניים, גנטי?ברוך14/05/2012
שנים שיש לי פטרת שכבר צומחת מעבר לרגל.. מפריעה הרבה בנעליים.. יש את זה לכל האחים שלי, יכול להיות שזה גנטי? או שזה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים, גנטי? - תגובה
ד''ר הנרייטה צביק20/05/2012היי,כן זה גנטי וגם מדבק.לייעוץ יותר מורחב ומקצועי את מוזמנת להגיע אלינו למרפאה לפטרת וכך אעזור לך באופן מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)