מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריה באגודלחן01/12/2012
שלום רב..
אני כוססת ציפורניים כרונית ,
לפני כשנתיים כססתי ממש את האגודל אז שנפתחה לי הציפורן
ומאז היא נראת מזעזע היא גודלת עם עם חתכים ועם בלוטה באמצע נפוחה..
אני מניחה שזה פטריה וכל פעם אני דוחה את הטיפול של זה..
האם בכלל יש דרך לטפל בזה כי עבר די זמן...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה באגודל - תגובה
ירון משיח01/12/2012קודם כל, תמיד אפשר לטפל. הייתי מציע לך לפנות לרופא העור שלך ולבקש הפניה לבדיקת מעבדה (בדיקת תרבית) על מנת לבדוק שזאת אכן פטריה.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפטריה
אלונדב17/12/2012אני ממליץ על טיפול בעזרת מי כסף או מוצרי אלוורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה באגודל - תגובה
ירון משיח19/12/2012תמיד אפשר לטפל. תקבעי תור או לרופא או לקליניקה פרטית לטיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור דגיםיעלה28/11/2012
האם מותר לעשות פדיקור דגים כשיש פטריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור דגים - תגובה
ירון משיח29/11/2012קודם כל את יכולה להדביק אחרים. מעבר לזה למיטב ידיעתי זה לא דבר בריא תבדקי אם זה מאושר משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהאביבית19/11/2012
שלום
לאחרונה התפתחה אצלי פטריה ברגל ב-2 אצבעות כנראה מהבריכה בקאנטרי למרות שאני מקפידה לנכול נעליים תמיד. מה שמפחיד אותי זה האם אני יכולה להדביק את בני בן ה-3 חודשים אם אני מחזיקה אותו על הידיים. אני מקפידה לשטוף ידיים תמיד אבל אולי בכל זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - תגובה
ירון משיח19/11/2012סיכוי אפסי לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות ידייםלני11/11/2012
יש לי נקודות לבנות על ציפורני כף היד. ממה זה נובע? האם זאת פטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות ידיים - תגובה
ירון משיח11/11/2012זה יכול להיות הרבה דברים. לא בהכרח פטריה. מומלץ לפנות לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי לייזראלכס31/10/2012
האם טיפול לייזר כנגד פטרת ברגליים יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי לייזר - תגובה
ירון משיח01/11/2012ע"פי מחקרים קליניים שנערכו בשנה האחרונה הן ע"י דוקטור שוחט בארץ והן ע"י הפקולטה בסיציליה , לטיפולי הלייזר יעילות של יותר מ 91 אחוז. כמובן, שתלוי איך טיפלו בך ובאיזה מכשור וכמה טיפולים וכו'
אם תרצה לקרוא את המחקרים הם מופיעים באתר pateretclinic* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על הזמן והכסף
יוסי28/10/2013עברתי 6 טיפולים ועוד 6 נדה כלום אני שייך ל 10 אחוז שלא מצליח להם מעניין כמה כאלה עוד יש. כסף לא מחזירים
אני מטפל היום עם כדורים אחרי שהלכתי לרופא עור אני רואה שינוי לוקח לציפורן 4 עד 6 חודשים למחזר את עצמו מקווה לטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי לייזר - תגובה
ירון משיח28/10/2013עפ"י מחקרים ותוצאות בשטח - 91% הצלחה - חד משמעי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזיטליה25/10/2012
האם אפשר להידבק בפטריות משהייה משותפת בג'קוזי בקאנטרי.. במלתחות אני שמה כפכפים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קוזי - תגובה
ירון משיח29/10/2012אם במי הגקוזי יש כלור אז לא נדבקים בדיוק כמו בתוך בריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,לימי17/10/2012
רציתי בבקשה לשאול
האם פטרת ציפורניים יכולה לעבור מבן זוגי אלי דרך שינה במיטה משוטפת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, - תגובה
ירון משיח17/10/2012יכול לקרות אבל פחות שכיח. פטרת בדרך כלל עוברת בתנאי לחות וחום כמו מקלחות משותפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי קולוןאלי09/10/2012
אהלן..
מי קולון..
אם אשפוך מי קולון על האצבע הבעייתית..
זה יפתור את העניין?
מישהו ניסה?
או שזה רעיון גרוע ומסוכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי קולון - תגובה
ירון משיח09/10/2012מסוכן זה לא אבל התועלת היחידה שתמא לך מזה זה ריח טוב לאצבע :) על מנת למגר פטרת צפורניים יש צורך בטיפול שעובד כדוגמאת טיפולי הלייזר או כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורוראפי04/10/2012
במידה ויש פטריות, האם חשוב לאוורר את כף הרגל. יש לי בן זוג חדש ואני מתביישת לישון לידו יחפה בגלל הפטריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורור - תגובה
ירון משיח09/10/2012מאוד חשוב לאוורר את כף הרגל ולהמנע ממצבי חום ולחות שנגרמים כתוצאה מגרביים ונעליים שכן פטריות חיות טוב יותר בחום ולחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מתקלף בכפות הידייםמאי23/09/2012
שלום רב,
לאחרונה סובלת מעור מתקלף בכפות הידיים בחלק הפנימי,
זה לא כואב ולא מגרד רק מתקלף
האם זאת יכולה להיות פטריה? ואם לא למה זה קורה?
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מתקלף בכפות הידיים - תגובה
ירון משיח24/09/2012זה יכול להיות הרבה דברים. מומלץ לפנות לרופא עור. גמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בעקב כף הרגלאיריס11/09/2012
במקרה של יובש וסדקים בעקב כף הרגל בגלל פטריה, איזו משחה נגד פטריות מתאימה ומכה זמן אורך הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בעקב כף הרגל - תגובה
ירון משיח11/09/2012למיסיל ג׳ל הינה משחה מצויינת לפטרת עורית. כמו כן משחה מסוג p3 של חברת מיקרומד. ניתן להשיג בקליניקות של פטרת קליניק. זמן הטיפול כשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקהמתלבטת06/09/2012
שלום, רציתי לברר
אם יש לי פטריה ברגל ונגעתי בה עם היד האם הציפורניים ביד יכולות להידבק גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה - תגובה
ירון משיח06/09/2012הידיים אכן יכולות להדבק מהרגליים אך זה פחות שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקוריסטיתליאור28/08/2012
אני רגישה מאוד להיגיינה. איך בודקים את תנאי ההיגיינה של הפדיקוריסטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקוריסטית - תגובה
ירון משיח28/08/2012צריך לבדוק שהיא עובדת עם מעקר כלים (סטרליזטור) וחלק מהכלים הם חד פעמיים (ראשי שיוף, פצירות וכו׳)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשלי09/08/2012
אני מניקה ומטפלת בטיפות של בורי סטייל בבוהן ויש שיפור, רק דבר אחד מציק: האם יש כאב בבוהן בגלל הפטרייה?
הבוהן מעט מתרוממת מהעור, אם הפטרייה תירפא העור יחזור לעצמו? האם מזה נובעים הכאבים כשנוגעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאמר לי
שלי10/08/2012שיש לי דלקת ולמיסיל לפטריה תעזור...?נכון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
ירון משיח14/08/2012שלום שלי
הכאב אני בדרך! כלל נגרם כתוצאה מחדירת הצפורן לעור כלומר צפורן חודרנית.
השימוש בתכשירים חיצוניים לרוב אינו יעיל כיוון שלפטריה שורשים ברקמה, לשם התכשירים מתקשים להגיע.
ברגע שהפטרייה מחוסלת צפורן חדשה מחליפה צפורן ישנה. כלומר הפטריה נפלטת החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות?
מה קורה18/08/2012האם רק התערבות כירורגית תעזור? האם טיפול בפטריה בעזרת כדורים יעזור?
פעם צמחה לי ציפורן באצבע ביד ועקרו וזה מאודדדד כאב.
האם טיפול בפטרייה בעזרת טיפות יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות? - תגובה
ירון משיח18/08/2012את יכולה לנסות טיפות אבל אחוזי ההצלחה נמוכים. האופציות האחרות זה כדורים ולייזר. הלייזר מאוד יעיל וללא תופעות לוואי אבל עלותו יקרה. הכדורים מסכנים את הכבד. לשיקולך.,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שלי19/08/2012אם זה חודרני הלייזר גם יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפטרתאינה08/08/2012
אני בת 51 וסובלת מפטרת בציפורני הרגליים. הרופא נתן לי מרשם לתרופה בשם איטרנול וקניתי אותה ,אך אני חוששת ,כי אמרו לי בבית המרקחת שהתרופה משפיעה מאוד על הכבד. בנוסף ישנן אזהרות רבות בעלון המצורף שמאוד מפחידים אותי.
השאלה הראשונה היא האם באמת כדאי ליטול את התרופה הזו , זה באמת יעזור?
שאלה שנייה : הרופא אמר לי לקחת את התרופה פעם ביום במשך ארבעה חודשים אך בעלון מצורפת טבלה על פיה צריך ליטול את התרופה אחרת. מה נכון?
שאלה שלישית : אני נוטלת את התרופות סילריל ולוסק , האם מותר לקחת את התרופות הללו עם התרופה לפטרת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לפטרת - תגובה
ירון משיח14/08/2012לדעתי האישית אין צורך לסכן את הכבד בשביל פטרת צפורניים. אם הפטרת ממש מפריעה לך את יכולה לנסות טיפולי ליזר שהם קצת יקרים אבל ללא תופעות לוואי ואחוזי הצלחה גבוהים מאוד. את יכולה לקבוע פגישה ללא עלות או התחייבות מצידך ברליניקה שלנו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)