מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צלקות אקנה וטיפול בהןדני01/01/2018
שלום ד״ר. אני בת 25, לפני חצי שנה סיימתי טיפול בראקוטן ואני ממש מרוצה. היום נשארו לי על הלחיים רק צלקות קטנות סימנים אדומים שטוחים במקום הפצעים שהיו.
רוקחים וקוסמטיקאיות המליצו לי על רט-אויט. רופא עור שהייתי אצלו אמר שרט-אויט לא יעזור לי כי זה לא עוזר לצלקות ושאני צריכה לעשות פילינג רפואי פרטי אצלו. אבל בכל זאת נתן לי מרשם לרט-אויט 0.05% כמו שביקשתי.
הרוקח שהייתי אצלו המליץ לי על משחת epiduo ואמר שלו היא עזרה יותר לצלקות ושרט-אויט זה רק לפצעים.
מה נכון ומה עדיף? אין לי פצעים כמעט בכלל ויש לי רק סימנים אדומים חדשים וישנים. יותר טוב אפידואו או רט-אויט? או שאף אחד מהם לא יעזור לצלקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לצלקות
אורית בן יהודה05/01/2018שלום דני.
כיום יש מכשור מתקדם שעוזר הרבה יותר מפילינג ו/או משחות.
בכל מקרה ממליצה להמתין עוד קצת בגלל נטילת הראקוטאן.
איזה מינון נטלת ולכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דני07/01/2018נטלתי את המינון הגבוה ביותרשל קיורוטן (לא זוכרת את המג)- התחלתי מהכי נמוך ועליתי, הטיפול היה בערך חצי שנה וסיימתי לפני 6-7 חודשים. כיום אין בכלל פצעים, הפנים חלקות למגע אך נשאר רק סימנים אדומים שטוחים.
האם רט אויט לא יעזור בנושא? ומה הטיפול שרשמת שיכול לעזור? שמעתי גם על מזותרפיה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)