צלקות אקנה וטיפול בהן

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה וטיפול בהן
    דני
    01/01/2018

שלום ד״ר. אני בת 25, לפני חצי שנה סיימתי טיפול בראקוטן ואני ממש מרוצה. היום נשארו לי על הלחיים רק צלקות קטנות סימנים אדומים שטוחים במקום הפצעים שהיו.
    רוקחים וקוסמטיקאיות המליצו לי על רט-אויט. רופא עור שהייתי אצלו אמר שרט-אויט לא יעזור לי כי זה לא עוזר לצלקות ושאני צריכה לעשות פילינג רפואי פרטי אצלו. אבל בכל זאת נתן לי מרשם לרט-אויט 0.05% כמו שביקשתי.
    הרוקח שהייתי אצלו המליץ לי על משחת epiduo ואמר שלו היא עזרה יותר לצלקות ושרט-אויט זה רק לפצעים.
    מה נכון ומה עדיף? אין לי פצעים כמעט בכלל ויש לי רק סימנים אדומים חדשים וישנים. יותר טוב אפידואו או רט-אויט? או שאף אחד מהם לא יעזור לצלקות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה וטיפול בהן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לצלקות

אורית בן יהודה
    05/01/2018

שלום דני.
    כיום יש מכשור מתקדם שעוזר הרבה יותר מפילינג ו/או משחות.
    בכל מקרה ממליצה להמתין עוד קצת בגלל נטילת הראקוטאן.
    איזה מינון נטלת ולכמה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני
    07/01/2018

נטלתי את המינון הגבוה ביותרשל קיורוטן (לא זוכרת את המג)- התחלתי מהכי נמוך ועליתי, הטיפול היה בערך חצי שנה וסיימתי לפני 6-7 חודשים. כיום אין בכלל פצעים, הפנים חלקות למגע אך נשאר רק סימנים אדומים שטוחים.
    האם רט אויט לא יעזור בנושא? ומה הטיפול שרשמת שיכול לעזור? שמעתי גם על מזותרפיה.
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו