אפשרויות פתרון סופי לאקנה

מנהל הפורום

 יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום
 
  • אפשרויות פתרון סופי לאקנה
    דני
    25/02/2018

    שלום,
    כיום אני בן 18 כיתה יב'. מסוף כיתה ו' אני סובל מאקנה. בכיתה ט' לקחתי מינוציקלין (אנטיביוטיקה לטיפול באקנה). זה לא עזר. בכיתה י', הלכתי לקוסמטיקאית ולקחתי ערכות שונות של סבונים, קרמים וכו'... זה רק טיפל במצב על הפנים ולא ברמה הפנימית, כך שלאחר שהפסקתי - האקנה חזר שוב.
    בכיתה יא' החלטתי לקחת ראקוטן (התרופה הכי חזקה כיום ואני מניח ששמעתם עליה). היא העלימה לי את כל הפצעים למשך חצי שנה, אבל לאחר מכן החל לחזור לי בהדרגה עד היום. מצב הפנים שלי והפצעים שיצאו לי הרבה יותר טוב ממה שהיה בעבר (לפני נטילת הראקוטן) אבל אני לא מצליח לסיים את התופעה הזאת שנקראת - אקנה.

    אני יודע שהטיפול הטוב ביותר הוא הפנימי, כאשר זהו מקור הבעיה. ניסיתי לשחק עם מוצרי מזון שונים, להפחית מוצרי מזון מסוימים ואני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה. אני משתמש גם בכוסות רוח לפנים, אבל זה רק מטפל בבעיה חיצונית.

    בתקווה שאתם תוכלו לעזור בנושא עם שיטות שונות בתחום,
    תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אקנה

    אורית בן יהודה
    13/03/2018

    שלום דני
    אשמח לעזור
    צריכה לראות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו