נכות לבעל שכר גבוה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• נכות לבעל שכר גבוה
    אשר י
    06/09/2012

שלום לכן,לפני חודשיים עברתי השתלת כלייה ועקב סיבוך גם פתיחת בטן וכריתת המעי הגס.עקב כך אין ביכולתי לחזור לעבודה בתקופה הקרובה ובהמשך אאלץ לעבוד במשרה חלקית שכרי ירד מ-20 אלף ברוטו לכ-5 אלף ברוטו.אני מבין שאהיה זכאי לקצבת נכות ותלויים.זאת עקב צמצום המשרה והשכר.
    בתפקידי אני מנהל מכירות שרוב היום בנסיעות ומדידות בכל הארץ.מה שברור שאין ביכולתי לעשות כעת.
    העניין הוא שלפני חצי שנה רכשתי משרד להשקעה בהלוואה שממנו בתיק עצמאי חדש יש לי הכנסה משכירות בגובה כ-5000 שח.
    האם עליי לדווח על כך?
    האם קצבת הנכות או תוספת תלויים תפגע?אם כן בכמה?
    מתי עליי להגיש את התביעה לנכות אם אני בחופש מחלה ומקבל דמי מחלה עד סוף 10-12?
    אשמח לכל עיצה או הכוונה,אני מבולבל ומתקשה למצוא את עצמי בסבך?
    בתודה מראש אשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות לבעל שכר גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות לבעל שכר גבוה - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    09/09/2012

שלום אשר
    בתביעה לקצבת נכות כללית יש מספר שאלות על הכנסה וביניהן גם הכנסה משכ"ד וכן יש לדווח.
    גובה קצבת הנכות תלויה במספר פרמטרים: הכנסה, הכנסות נוספות, מספר תלויים, הכנסה של בן הזוג.
    מרגע הגשת תביעת נכות כללית יש המתנה של 90 יום ורק לאחר מכן נבדקת התביעה, כך שאתה יכול כבר להגיש.
    לסיוע ספציפי יותר אצטרך פרטים נוספים. אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואסייע לך.
    הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו