טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכן, לפני כחצי שנה עזבתי את מקום העבודה האחרון שלי בגלל גרד קשה שהתחיל אצלי בגוף כשעבדתי שם. הגרד היה מופיע בכל מקום שהיה לא נקי מספיק. הבעיה היא שאף אחד לא מאמין לי... מאז אני לא עובדת וכולם חושבים שאני ממציאה בגלל שאני לא רוצה לעבוד אבל אני כן רוצה! בביטוח הלאומי לא מאמינים לי אפילו רופא המשפחה מסתכל עלי בצורה עויינת. הייתי רוצה להגיש תביעה למחלת עבודה אבל לא יודעת איך אם אף אחד לא מאמין לי האם נתקלתן במקרה בו הוגשה תביעה בגיך אחרגיה לאבק? תודה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שלי כן ישנם מקרים בהם מכיר הביטוח לאומי כפגיעה בעבודה אלרגיה לאבק. יש צורך להוכיח קשר סיבתי בין האלרגיה לבין העבודה, להוכיח כי העבודה היא הגורם העיקרי לאלרגיה. חסרים נתונים למשל באיזו סוג עבודה עבדת? כדי להנחות אותך כיצד להמשיך. תוכלי לפנות אלי הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד