טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שלום אני אב חד הורי שקיבלתי עד לפני חודשיים קצבת שארים.בני השתחרר לפני חודשיים וקצבת השארים הופסקה על ידי ביטוח הלאומי.שאלתי היא איך הם מחשבים את המשך קבלת הקצבה -האם בחינת ההכנסות שלי באותה נקודת זמן שבני השתחרר (סוף נובמבר )אז הרווחתי מעט מעל ההכנסה המרבית או תחשיב ממוצע לכלשנת 2012-אזי רוב השנה הייתי זכאי לקבלת הקצבה בגלל שבני שרת בצה"ל.כיום עם העלאת ההכנסה המרבית אני מרוויח פחות מההכנסה המרבית ל2013. הם כתבו לי שהנושא בטיפול תודה תודה גבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלמן שקיבל קצבת שאירים כאלמן שיש עמו ילד, ומאוחר יותר כאשר הילד אינו עונה כבר להגדרת ילד, והאלמן אינו זכאי להמשך תשלום קצבת השאירים בגלל הכנסותיו הגבוהות. אלמן זה לא יקבל יותר קצבת שאירים גם אם בעתיד ייפחתו הכנסותיו.
במקרה שלך ישולם לך מענק שאירים כתשלום חד-פעמי שיעור המענק הוא סכום של 36 קצבאות חודשיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד