חתימה בלשכה בימי ההמתנה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• חתימה בלשכה בימי ההמתנה
    יעל
    27/03/2013

עזבתי את העבודה כדי לטפל בילד נרשמתי בלכשה עכשיו צריך להגיש תביעה לביטוח לאומי בגלל שאני עזבתי אז אני יודעת יש המתנה של 90 יום בזמן הזה צריך להחתים בלשכה הרי אני לא רוצה לעבוד עכשיו כי עזבתי עבודה לטפל בילד היה לי עבודה .
    או בתום 90 יום צריך לחתום שאני באמת ירצה לחזור למעגל העבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתימה בלשכה בימי ההמתנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתימה בלשכה בימי ההמתנה - תגובה

עו``ד מורן כהן בלסטקר
    27/03/2013

נילי שלום ,
    עלייך להרשם סמוך ליום הודעתך על הפסקת העבודה בשירות התעסוקה,פעם אחת בלבד,על מנת לשמור על תקופת האכשרה .
    ואז את חוזרת להרשמה באופן שוטף כעבור 90 יום.
    שימי לב תקופת האכשרה הנדרשת על מנת להיות זכאית לדמי אבטלה החל מיום 1.4.13
    היא 12 חודשי עבודה מתוך 18 חודשים שקדמו להתייצבותך בלשכת התעסוקה .

זכאותך לדמי אבטלה נשמרת לשנה במידה ואת עומדת בתקופת האכשרה ביום הראשון שאת מתייצבת.
    שימי לב להתייצב שוב אחרי 90 יום ואז להגיש את התביעה לדמי אבטלה במוסד לביטוח לאומי .

בברכת חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרשמתי כבר בלשכה

יעל
    27/03/2013

עבדתי חמש וחצי שנים באותו מקום עבודה 5 שעות בשבוע שש ימים אחר כך ילדתי ויצאתי לחופשת לידה הבנתי שגם את זה מחשיבים וכבר נרשמתי בלשכה ביום א 24.3.13.
    אבל הפקיד שישב שם לא הסביר לי שום דבר והיה ממש לא נעים ויצאתי משם בחוסר ידיעה .
    הוא אמר ש60 יום חייבים לשלוח אותי לפי המקצוע שלי אז זה רק אחרי שאני יתחיל לחתום ככה אני מבינה לא מיום שנרשמתי .
    נ.ב - הוא נתן לי פנקס לקח לי טביעת אצבע ואמר לי יום ושעה שאליי להגיע כול שבוע וששאלתי אותו על ההמתנה לא אמר כלום אמר לי לבוא אז הוא היטעה אותי לחלוטין .
    האם יש משמעות לכך שנתן לי פנקס וקבע יום או שעושים זות לכולם.
    מה אליי לעשות עכשיו לגשת לביטוח לאומי ולחכות 90 יום מיום הרישום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה עוד משהו

יעל
    27/03/2013

אז בנתיים לא להגיש מסמכים לביטוח לאומי רק אחר 90 יום שנרשמתי בלשקה לא ברור לי כול זה או שאפשר כבר להגיש ואבטלה אני יקבל בתום 90 יום מה צריך לעשות עכשיו
    הרי גם צריך להודיע לביטוח לאומי שאני לא עובדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה עוד משהו - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    28/03/2013

שלום נילי
    תגישי לביטוח לאומי את החומר עם המועד התפטרות והמועד הקבוע שנרשמת בלשכה.
    תמשיכי לחתום לאחר 90 יום ואז תקבלי דמי אבטלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

יעל
    28/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו