מתי אפשר לחתום

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר לחתום
    יעל
    02/05/2013

אני זכאית לדמי אבטלה לתקופת אבטלה שמתחילה 1.3.13עד 28.2.2014 יש לי 100 ימים .ובגלל שעזבתי מרצוני צריכה להמתין 90 יום . ביוני מסתיימים 90ימים איך בנתיים אני לא מחפשת עבודה כי אני עזבתי לטפל בילד האם אוכל להתחיל לחתום בלשכא ביולי או אוגוסט כדי לקבל את 100 הימים ולנצל כול דקה עם ילד.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי אפשר לחתום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר לחתום - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    03/05/2013

שלום נילי
    עליך לגשת ללשכת התעסוקה במועד הסמוך ביותר ליום עזיבתך את מקום העבודה, ההרשמה הראשונית שומרת לך את האפשרות לקבל דמי אבטלה שנה ממועד ההרשמה הראשוני (וזאת כמובן אם את זכאית לדמי אבטלה).
    לאחר החתימה הראשונית עליך להמתין 90 יום ואז הינך בוחרת את המועד שמתאים לך להתחיל לחתום אבטלה (כאשר את פנויה למציאת עבודה).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמו שאני מבינה

יעל
    03/05/2013

כול זה כבר עשיתי תקופת ההמתנה שלי נגמרת רק ביוני אבל אני לא יהיה פנויה לעבודה עד אז כי יש לי תינוקת אז כמו שאני מבינה אוכל לחתום באוגוסט או ביולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמו שאני מבינה - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    05/05/2013

שלום נילי
    אכן כן, ניתן לחתום שפנויים לקבל עבודה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו