ילד נכה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• ילד נכה
    אלין
    09/06/2013

שלום רב, בני בן שנה ועשרה חודשים היה בוועדה רפואית לפני כשבועיים בו נקבעו לו 50% נכות. בפרוטוקול מצויינים הנתונים הבאים:
    הוא נוטל תרופה מיוחדת יומיומית.
    במעקב מרפאת מומחים.
    זקוק להשגחה קבועה החל מ-2.2012 עד גיל שלוש.
    לפי טבלה המפורסמת באתר ביטוח לאומי אני מבינה שהוא עומד בקריטריונים של 100% ולא 50% כפי שקיבל. האם אני טועה?
    במידה ואני צודקת האם לאור זה עליי לערער או שפשוט להתקשר לביטוח לאומי ולהתריע על טעות של פקיד התביעות?
    בנוסף בפרוטוקו רשום שזקוק להשגחה מ2.2012 כשבפועל קיבלתי רטרואקטיבית רק חצי שנה ולא שנה.
    אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ומה עליי לעשות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד נכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד נכה - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    09/06/2013

שלום אלין
    כדי לדעת האם בנך קיבל את האחוזים התואמים את הליקוי ממנו סובל אצטרך לראות את החומר הרפואי והפרוטוקול. אם לא קיבל את האחוזים המגיעים לו על פי הליקוי יש להגיש ערר. המועד לקביעת התשלום רטרו נקבע על פי החומר הרפואי שמוגש ובנוסף יל הסובל מעיכוב התפתחותי יקבל עד 6 חודשים אחורה, ילד שתלוי בעזרת הזולת או קוק לנוכחות מתמדת או טיפול רפואי מיוחד (ועוד - יש רשימה) זכאי 12 חודשים רטרו.
    אשמח לסייע, בהצלחה
    עו"ד אימבר גולן פרטוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו