מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבטחת הכנסהנטע23/06/2013
שלום
בת 37 (לא נשואה), ללא עבודה כלשהי וללא השכלה אקדמית או מקצוע ביד.
מתגוררת אצל ההורים, אך המצב בבית קצת דחוק ורציתי להתייעץ בקשר לאפשרות הגשת בקשה להבטחת הכנסה.
האם זה מחייב התייצבות בלשכת תעסוקה ?
אני גם לא מרגישה מסוגלת לעבוד, וגם חרדה מההתמודדות מול הפקידים והשאלות המביכות.
מה לדעתכם עלי לעשות ומה הסיכוי לקבל קיצבה במצב הנוכחי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטחת הכנסה - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר23/06/2013תנאי מחייב לקבלת גמלת הבטחת הכנסה היא התייצבות בלשכה לצורך חיפוש עבודה,
הקצבה משולמת למי שאין להם הכנסות או שהכנסתם נמוכה ולא נמצאה להם עבודה, או שנמצאה להם עבודה בשכר נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
נטע24/06/2013שלום
זו בעיה
הסיבה שאני לא עובדת זה בגלל מצבי האישי, גם סובלת מדכאון וחרדה.
בוודאי שאין לי אנרגיות ובטחון לעמוד מול הבירוקרטיה ושאלות מביכות.
מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר24/06/2013שלום נטע,
קודם כל את יכולה להיעזר בבן משפחה או קרוב שילווה אותך ללשכת התעסוקה, הגשת התביעה להבטחת הכנסה יכולה להיעשות באמעות מילוי תביעה והגשה לביטוח הלאומי בעמדת המעטפות ( ללא פנייה כלשהיא לנציג)
אך לפי מה שתארת אולי יש מקום להגיש תביעה לקצבת נכות כללית, חשוב להגיש את התביעה בליויי עו"ד לצורך מימוש כל זכויותיך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מדברייך אני מבינה
נטע24/06/2013שלקבל הבטחת הכנסה מחייב התייצבות בלישכת תעסוקה מתוך מטרה למצוא עבודה.
העניין הוא שלאור מצבי האישי אני לא מסוגלת להתמודד עם דברים חדשים ועבודה.
כך שהבטחת הכנסה לא אוכל לקבל ללא שיתוף פעולה שלי ?
מצד שני קיצבת נכות זה רק למי שיש נכות רפואית משמעותית, האם חרדה ודכאון ברמה כזו או אחרת עונים על הקריטריונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)