התחרטות לצאת לפנסיה-

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• התחרטות לצאת לפנסיה-
    נינה
    20/08/2013

הי , אני עובדת במעון 18 שנים.. אני בת 62 התמנהל של המעון שיכנעה אותי לחתום על יציאה לפנסיה על ידי הפחדות שתפגע בי תעביר אותי כיתה שאני רגילה לכיתת התינוקות ויודעת שזאת הכיתה הכי מתאימה לי ושאני יעבוד ביום שישי שהיא ידעת שזה בלתי אפשרי ... ועוד איומים אז בלית בררה חתמתי לפני שבוע ועכשיו אני מתחרטת ..האם אחרי שחתמתי אני יכולה להתחרט? האם זה אפשרי או שזה אבוד? לא קיבלתי פיצויים עדיין ואנחנו כרגע בחופשה עד לשבוע הבא. אני אומרה לעבוד עוד חודש אחד ואז לצאת לפנסיה ככה סיכמתי עם המנהלת . אבל אני רוצה להתחרט ולעבוד עוד שנה נוספת זה אפשרי אחרי שחתמתי? תודה מראש על התשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחרטות לצאת לפנסיה-

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה-

נינה
    20/08/2013

כתבתי התמנהל במקום מנהלת...בשאלה הקודמת , ועוד שאלה אם זה אפשרי ואני יכולה להשאר למרות שחתמתי האם המנהלת יכולה יכולה להעביר אותי כיתה ולהחליף לי יום חופשי במטרה לפגוע בי ולגרום לי לעזוב אחרי כל כך הרבה שנים ושאני לקראת פנסיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה- - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    20/08/2013

הרעת תנאי עבודה מוחשית איננה מתקבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחרטות לצאת לפנסיה- - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    20/08/2013

שלום רחל
    על פי תאורך הופעל עליך לחץ לצאת לפנסיה.
    עליך להודיע בהקדם אם ברצונך להשאר, על המעביד לפעול כלפי עובד בתום לב במיוחד שיש ותק עבודה של שנים רבות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו