מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הטעיה של מוקדני ביטוח לאומיטל26/08/2013
שלום רב
לבעלי היה עסק (בע"מ עם ח.פ לא עוסק מורשה) והוא גם שימש כמנהל תפעול במקום וקיבל על כך משכורות
לצערי, העסק כשל ונסגר (לא פורמלית, שכן עדיין רשום כעסק פעיל ברשם החברות) תוך שיצאנו בהפסדים רבים.
בעבר פניתי לביטוח לאומי בשאלה, האם בעלי זכאי לדמי אבטלה בנסיבות דלעיל, ונאמר לי כי עצמאי שנרשם בביטוח הלאומי והוא משלם את דמי הביטוח באופן סדיר, יהיה מבוטח בכל ענפי הביטוח, למעט דמי אבטלה וזכויות בגין פשיטות רגל. בפניה נוספת אליהם נאמר כי עצמאים לא מבוטחים בדמי אבטלה,בין אם סגרו את העסק ובין אם פשטו את הרגל.
שבוע שעבר פניתי אליהם בעניין אחר, ושוב שאלתי על העניין, והפעם נאמר לי כי עצמאי שהועסק כשכיר כן זכאי לדמי אבטלה, אלא שכדי לקבל אותם, ביטוח לאומי בודק שיש 12 תלושים ב-18 החודשים האחרונים להחתמה בלשכת התעסוקה, ולבעלי אין תלוש מאז 3/2012, והוא לא החתים בלשכה בשל,כאמור, תשובותיהם המוטעות של מוקדני ביטוח לאומי.
כך יוצא, שההטעיה שלהם גרמה לביטול זכות לגיטימית לה אני זכאי על פי חוק.
איך אתם מציעים לפתור זאת? אני יודעת שביטוח לאומי הוא גוף מאוד נוקשה, שנצמד לספרים תוך התעלמות מנסיבות חשובות.
אולי כדאי לנסח להם מכתב ערעור (ואולי אף להחתים את עורך הדין שלנו?), לצרף להם תלושים ולמלא טופס תביעה לדמי אבטלה? מדובר על לא מעט כסף.
אודה
ט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטעיה של מוקדני ביטוח לאומי - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר28/08/2013שלום,
אפשר לנסות לכתוב לכם מכתב המתאר את כל הנסיבות ומשם להמשיך,
המלצתי לטפל בזה בדחיפות ולא להמתין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטעיה של מוקדני ב"ל
טל26/09/2013שלום עו"ד כהן בלסטקר
התכוונת שאנחנו נשלח לב"ל מכתב או שעדיף שעו"ד ינסח אותו? (יש לנו עו"ד שמטפלת בכול נושא סגירת העסק וחדלת פרעון, אך אם ניתן לה לטפל בנושא זה יהיה כרוך בתוספת תשלום, דבר שהוא מאוד בעייתי במצב הנוכחי שלנו. מה גם, שאני סבורה שמול ב"ל אין סיכוי. לא עדיף לוותר מראש?
מרוב יאוש, אני דוחה את הטיפול בנושא, מפחד להיתקל באוזניים ערלות.
אודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטעיה של מוקדני ב"ל - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר29/09/2013שלום,
אתה יכול בשלב הראשון לנסות לפנות במכתב ולאחר שתקבל תשובה מהמוסד, במידה והיא לא תספק תוכל לפנות לעורך דין להמשך טיפול .
כמובן שעדיף לטפל בזה בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)