טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הינני עצמאית ושוקלת לפתוח עסק. אמורה לצאת לחופשת לידה בעוד חצי שנה. איך יחושבו דמי לידה? האם שכר מעסק יתווסף לדמי לידה? האם אני חייבת לסגור את העסק ולא להוציא קבלות כשנמצאת בחופשת לידה? אם אני ממשיכה עם ההעסק בזמן החופשה העם דמי לידה שלי כשכירה יפגעו? מה לגבי דמי אבטלה, האם מגיע לי בזמן שיש לי עסק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, דמי הלידה מחושבים לפי השכר שלך כעצמאית והשכר שלך כשירה. בתקופת חופשת הלידה את לא יכולה להמשיך לעבוד כי בשביל זה את מקבלת דמי לידה, את יכולה להעסיק מישהי לתקופה הזאת על מנת שהעסק ימשיך לעבוד.
דמי אבטלה לא מגיעים לך במקביל לעסק, או לאחריו אלא אם כן את מתחילה לקבל אבטלה ואז את מתחילה לפתוח עסק והוא נסגר תוך 12חודשים , ואז את יכולה להמשיך לקבל את דמי האבטלה לתקופה שהיית זכאית בתחילת הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד