טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך מורן אני סובל מברך שמאל כבר שנים בעקבות נפילה סובל מכאבים קרוב לתשע שנים נקבע לי הממצא שחיקה ברורה של סחוס הפיקה... מתבטא בכאב כרוני... לאחרונה לצערי כתוצאה ממאמץ בברך ימין התפתחה דלקת ככול הנראה גם בימין ישנה שחיקה... האם מגיע לי קצבת נכות בבקשה תעזרי לי... אודה לך מאוד יעקב אליהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יעקב בכדי לדעת כמה אחוזי נכות מגיע לך יש לראות חומר רפואי. גמלת נכות כללית משתלמת לא רק אם עוברים סף רפואי של אחוזי נכות אלא אם המגבלה מגבילה את היכולת להשתכר. יש הרבה נתונים חסרים, כגון : גילך, האם אתה עובד, מה שכר עבודתך, האם אתה סובל מעוד דברים, מה הטיפול שאתה מקבל וכ׳ו.. אשמח לסייע הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד