הבטחת הכנסה ופגיעה בפיצויים -שאלה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• הבטחת הכנסה ופגיעה בפיצויים -שאלה
    יעקובי
    12/03/2014

אני נפגעתי בתאונת עבודה במספר פגיעות כולל פוסט טראומה , ביטוח לאומי נתן לי סה"כ 19 אחוז נכות צמיתה וגמלה חד פעמית . במקביל הגשתי תביעה אזרחית את המעביד והנושא נדון בבית משפט , כתוצאה מהפגיעה ובמיוחד המצב הנפשי קשה לי לחזור לתפקד ולעבוד באופן סדיר ומלא ולכן הגשתי הבטחת הכנסה , האם גמלת הבטחת ההכנסה עלולה לפגוע לי משמעותית בסכום התביעה האזרחית שכן יכולים עורכי הדין של המעסיק להגיד שאני מקבל הבטחת הכנסה ולהוריד לי את זה מסכום התביעה כולל היוון לשנים הבאות עד גיל הזקנה . למרות שהבטחת הכנסה בניגוד לקצבת נכות אינה קבועה ובתקופות של עבודות או סירוב לעבודה היא נשללת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבטחת הכנסה ופגיעה בפיצויים -שאלה - תגובה

עו``ד מורן כהן בלסטקר
    16/03/2014

שלום,
    אני מניחה שאת התביעה האזרחית אתה מגיש באמצעות עורך דין, לכן אני מציעה לך להפנות את השאלה אליו.
    באופן כללי בלי להכיר את פרטי התביעה לעומק, קצבת הבטחת הכנסה לא אמורה לפגוע בתביעתך.
    כמובן במידה והמעסיק יטען טענה זו יש לטעון אחרת ולהסביר למה אין לקבל את טענתו לעניין חישוב הבטחת הכנסה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו