החמרת מצב - האם יש פגיעה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• החמרת מצב - האם יש פגיעה
    יעקובי
    20/03/2014

לדעתי ביטוח לאומי נהג איתי שלא בצדק כשנתן לי רק 10 אחוז נכות צמיתה נפשית על תאונת עבודה , הטעות שלי שלא עירערתי , לאחר מכן מומחה שמינה בית משפט בתביעת נזיקין כנגד מעסיק קבע 30 אחוז , כך שלמעשה הגיע לי יותר . ייעצו לי לעשות החמרת מצב ולפתוח תיק מחדש אבל מאז עברו 4 שנים , הספקתי להוציא תואר ואפילו בשנתיים האחרונות אני מרוויח יותר מאשר הרווחתי לפני תאונת העבודה ,אולם לאחרונה פוטרתי בעקבות אי התאמה הקשורה למצבי הנפשי וכרגע מקבל אבטלה ומחפש עבודה אחרת . האם זה שאני עובד ומשתכר יותר מלפני התאונה משפיעה לרעה על הזכות להחמרת מצב שלי ? למרות שמבחינה נפשית אני עדיין לא מאוזן ועדיין על כדורים ומחליף עבודות מדי פרקי זמן בין שנה לשנתיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרת מצב - האם יש פגיעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת מצב - האם יש פגיעה - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    21/03/2014

שלום
    באם יש החמרה במצב הנפשי בהשוואה למצב שנקבע אז מומלץ להגיש תביעה להחמרה.
    כדי לדעת סיכויי הצלחה יש לראות חומר רפואי..
    אי יציבות בעבודה - מעידה על בעיה אך יש מכלול דברים שנבחנים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

רחלי גרוסמן
    26/03/2014

בהחלט שיכולת עבודה והשתכרות משפיעה על קביעת אחוזי הנכות שתקבל!
    ביררתי את העניין עם חברה למימוש זכויות שעזרה לי בזמנו (החברה המרכזית למימוש זכויות) וממה שהבנתי שפחות מ20% לא מקבלים תשלום חודשי.

מניסיון שלי, תן למישהו שמבין להסתכל על הנתונים שלך, יכול להיות שמגיע לך יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    28/03/2014

כמובן שעדיף לתת למישהו מקצועי לבחון את החומר.
    יעוץ משפטי הוא המומלץ ביותר!
    אשמח לסייע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו