זימון לוועדה עבור נכות בטוח לאומי

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• זימון לוועדה עבור נכות בטוח לאומי
    בוקי
    05/04/2014

מוזמן לבדיקת רופא פנימאי בהתאם לתביעה לגמלת נכות כללית בביח לווינשטיין.רציתי לשאול למה רק לפנימאי אני הגשתי על בעיות:ראומטולגיה-פיברומיאלגיה,עינים-דלקת עפעפיים כרונית,נוירולוגית-רעד בידים מגרנה,אנדוקרינולוגיה-אוסטרפורויאזיס מחלת עצם פאגט,אורטופד-פאגט,אורטופד-בעיות צוואר,אורטופדיה. בעיות בכף יד ,מומחית לכאבי פנים לסת-טריגר פוינט שרירי לעיסה,פסיכיאטר. למה לא הוזמנתי ליתר המומחים. ולמה הוזמנתי לפנימאי . לא יודע עם זה משנה גם כתוב על הטופס מס ועדה ראשונה:[xxxxxx]. זה אומר שאוזמן לעוד או שלא. דבר נוסף יש חותמת המכון להערכה תפקודית ליד ביח לונ שטין. ומי ששלחה זה מזכירת ועדות רפואיות.
    איך פנימיאי בכלל יכול לקבוע על ליקויים של תחומים לא לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זימון לוועדה עבור נכות בטוח לאומי - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    06/04/2014

שלום בוקי
    בדרך כלל בבית לוינשטיין הרופא הפנימאי עובר על התיק ומבקש חו״ד של בעיות שאינן בתחום התמחותו..
    כל זאת על פי החומר הרפואי שהגשת ואם הוא מעודכן ומראה על בעיה רפואית.
    בהצלחה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

בוקי
    06/04/2014

לא הבנתי עובר על בעיות בתחום. אחריותו. או שלא באחריותו(שאינן הוא שהינן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    11/04/2014

מה שלא בתחום אחריותו בדרך כלל מבקש חו״ד מרופא מומחה בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

בוקי
    11/04/2014

כן צדקת שלח אותי לרופאים נוספים.אני הבנתי מאתר ביטוח לאומי שצריך להיות מזכיר ועדה וכשהיית בוועדות בלונשטין נכנסתי לשני רופאים והם היו לבד והם רשמו פרוטוקול האם אפשר להתלונן על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    12/04/2014

זה הנוהג בבית לוינשטיין..
    אין על מה להתלונן.
    אם התוצאה לא תהיה טובה ניתן להגיש ערר לועדה לעררים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בוקי
    12/04/2014

1.נגשתי דרך חברה וזה לא תרם לי מאומה הם גם לא באים בפעם ראשונה רק בערעור אני נמצא בסיטואציה שכנראה אעזוב אותם במידה ואצטרך ערעור האם אפשר להעדר בשירותיך ומה העלות (אפשר לדבר על זה בפרטי)

2.כמה ערעורים אפשר להגיד ?

3.האם עד שיקבע אחוזים לאחר שאראה גם נוירולוגית וגם רופא עינים. ניתן להביא חוות של נושאים שעדין לא הגשתי כי טרם ראיתי רופא או בצעתי בדיקה או שזה אבוד?

4.הצגתי שתי בעיות אורטופטיות פאגט בצם גב תחתון אוזטרופרויזיאיס , בעיות במפרק כף יד ללא ממצא ברנטגן ומניחים שמפיבאפרומיאלגיה. רציתי לשאול בקשתי אורטופד אמר שאין צורך גם הוא יכול לקבוע אחוזים מצד שני כשהייתי בחדרו אמר אין בעיה אורטופדיה ספציפית זה קשור לפיברו אז ראשית האם יכול להתעקש לראות אורטופד שני ת שמעתי מהרבה פאגט ואוסטפוריוזיס שהן מחלות עצם כן מזכות באחוזים האם אני טועה.

5.הגשתי על בעיות מגוונות מעי רגיז רפלוקס טריג׳רמפוינט שרירי לעיסה אוסטופרויאזיס פאגט פיברומיאלגיה כמו שאמרתי באיזשהו שלב הוא התייחס לכל בעיות אילו ואמר טוב זה הכל מפיברומיאלגיה וחושש שלא יתן על כל סעיף. בנפרד והתייחס לזה כבעיה כללית של פיברוצונשמע שמבחינת האחוזים זה יצא לי לרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בוקי
    12/04/2014

אכן יש משהו במה שאומרת אני אמרתי תמיד שכףצרגלי לא תדרוך באף חברה אבל הגענו דרך חברה שיש לה מכר בחברה הזו. ומה אומר האכזבה גדולה הגעתי לוועדה והרגשתי פשוט לא מוכן ולמרבה הפתעתי כלל לא התרגשתי כי עברתי ועדה בקרן פנסיה שנה שעברה אז כך. שגורם התרגשות לא שחק תפקיד אבל הם לא הכינו אותי כלל וגם לא באו איתי. התחושה היתה כאילו נגשתי לבד לא היה שום ערך מוסף בלעבוד. איתם

מתי הזמן הכי נוח לשוחח איתך טלפונית?

אני מבין מהאתר שלך שפגישת יעוץ ראשונה אצלך היא ללא תשלום?

אני פתח תקווואי. כך שמבחינתי אין בעית זמינות והגעה

כוונתי היא כזאת כל עוד רופא פנימי לא סכם את אחוזי נכות כיוון ששלח לרופא עינים שעובד איתם דר אפל בבית הרופאים וכן צריך לחזור לבית לו נשטין ב. 23/4 כדי לראות נוירולוג. לא היה ביום שהייתי בועדה האם עד אז אוכל להביא מסמכים על בעיות נוספות שהן בתהליך בדיקה. (קשב וריכוז,ירידה בשמיעה,תוצאות eeg. עבור נוירולוג. למרות שיש כבר אבחנה של רעד ביד ע״י נוירולוג מהקופה שלח ליתר בטחון ל EEG).

השאלה הנוספת ששאלתי היא שבאתי לפנימאי בבית לו שטין עם ארסנל של בעיות והוא אמר טוב הכל קשור לפיברומיאלגיה ואמרתי לו שלא כך שכל הבעיות החלו לימים.נימאבחנת פיברו האם זה אומר שהוא מתכוון לקחת את כל הבעיות הפנימיות שהעלתי. ולהכליל אותם בפיברו וזה לא אמור להיות לרעתי לא עדיף לפצל אחוזי נכות לכל בעיה בנפרד זה לא יעלה את הסיכויים ביחד לאחוזים יותר גבוהים כי אני מבין שבפיברומיאלגיה יש איזו שהיא הגבלה באחוזי הנכות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    15/04/2014

שלום
    אתה יכול לצרף מסמכים תוך כדי הגעה לשאר הרופאים המומחים ואף רצוי שתצרף.
    לשיקול הרופא האם הכל קשור לפיברו, תלוי גם במסמכים הרפואיים..
    ניתן ליצור עימי קשר במהלך כל היום, במשרד או בסלולרי.
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בוקי
    15/04/2014

חג שמח

הרבה תודה

נדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו