טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום . במסגרת עבודתי אני נשלח ע"י המעביד לעבודה במקומות מסוכנים מבחינת תאונות עבודה וחיים , המעביד שלי ביטח אותי בביטוח חבות מעבידים שמכסה תאונות עבודה בלבד ואינו מכסה ביטוח חיים במקרה וקורה לי משהו בחו"ל . לגבי תאונות עבודה אני מכוסה בביטוח לאומי ובביטוח חבות מעבידים אבל האם אני מבוטח גם כאשר אני בחו"ל אבל לא בעבודה כמו יום שבת או ראשון שהלקוח אינו עובד , ולמרות זאת ביום זה אני נמצא במקום מסוכן , האם גם אז אני מבוטח , לדוגמא אצא לשתות בארץ הלקוח קפה או לאכול במסעדה ושם יקרה לי משהו האם אני מבוטח מבחינת ביטוח לאומי ומבחינת ביטוח חבות מעבידים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נפתלי מבחינת הפוליסה של חבות מעבידים צריך לקרוא אותה ואת תנאיה. מבחינת ביטוח לאומי זה תלוי בנסיבות, יש תביעה נוספת של דמי תאונה שגם יכולה להתאים לתאונה בחו׳ל והיא אינה תאונת עבודה.. הכל תלוי בנסיבות.. כמובן שגם ביטוח נסיעות הכרחי. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד