תביעה להחמרה בגין מצב נפשי בת.עבודה

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• תביעה להחמרה בגין מצב נפשי בת.עבודה
    מ.ס
    05/05/2014

רציתי לשאול , אני מוכר בביטוח לאומי כנכה 10 אחוז נכות נפשית בעקבות תאונת עבודה , למרות שלדעתי ביטוח לאומי לא נהג ביושר והוריד לי את ה 20 אחוז זמני ל 10 אחוז קבוע בלא נכוחותי . התייעצתי עם עו"ד שאמרה לי לא לערער אלא להגיש החמרה לאחר שנסיים את תביעת הנזיקין מול המעביד - במהלך תביעת הנזיקין מומחה בית משפט אובייקטיבי קבע לי 30 אחוז , כך שמגיע לי יותר והמצבי הנפשי לא השתפר ,
    לעומת זאת חוקרי חברת הביטוח הצליחו לתפוס אותי במעקב במצבים מביכים שלא תואמים את התלונות מהם אני סובל , המשפט הסתייים בכל אופן .

כרגע אני מעוניין לפתוח החמרה לאחר המשפט : 1. באם יעלו לי את אחוזי הנכות אז חברת הביטוח יכולה לבקש ניכוי שלהם בנוסף לניכוי שעשו לי מהפיצויים על סמך ה 10 אחוז ?
    2. האם בתביעת ההחמרה מול ביטוח לאומי הוא יכול להשתמש בתיק של בית המשפט , בפרוטוקולים והמעקבים של חוקרי הביטוח בכדי לסתור את תלונותיי ולהביא לי אחוזי נכות נמוכים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעה להחמרה בגין מצב נפשי בת.עבודה - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    14/05/2014

שלום
    אם עדיין לא הסתיים ההליך מול המעביד אז חברת הביטוח יכולה לקזז.
    ואם חברת הביטוח מגיעה לחומר של ביטוח לאומי נגדך יכולה להעלות אותו תוך כדי הליך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו