מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דיווח בין קרנות לבטלבוקי15/05/2014
האם. קרנות פנסיה ותיקות מקפת לצורך העניין וביטוח לאומי מעדכנות אחת את השניה לגבי סטטוס מבוטח הוא שלא והן מקבלות דיווח מעודכן רק מהמעי בקרן. השאלה נשאלת לגבי סיטואציה שנאמר אתה מגיש תביעה לקצבת נכות ונאמר. לא עברת את 50. באובדן כושר . האם קרן פנסיה תעודכן מביטוח לאומי. וזה יכול להשפיע על החלטתה על נאמר החמרת נכות מחמשים למאה אחוז. או שזה לא כך ויש אי תלות מוחלטת בין הגופים. ואחד לא יודע על החלטת השני. אני שואל כי בכל הטפסים שקבלתי עד כה מפנסיה בקשו לציין האם מקבל משהו מבטוח לאומי או חושב להגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיווח בין קרנות לבטל - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר17/05/2014בדרך כלל אין דיווח שוטף, אלא אם כן יש דרישה ספציפית של חברת הביטוח ואז מחתימים אותך על כך שהם יכולים לקבל מידע וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
בוקי17/05/2014מורן ראשית תודה ארצה לחדד את הנקודה ואשמח תגובתך.
אני עם אובדן כושר 50% מקרן פנסיה. החל מאוגוסט 2013 ועד אוגוסט 2014.
קבלתי מהם טופס בקשה להמשך תשלום קצבת נכות לאחר שפניתי ושאלתי לגבי מה קורה בתום השנה לגבי המשך או החמרה.
יש שם. סיף ששואל הגשתי/אגיש תביעה לקבלת פיצוי/קצבה מגוף אחר (לרבות. מהמוסד לביטוח לאומי) אבל בהסבר לפני מוסבר
״ידוע לי כי במקרה שעית הנכות היא תוצאה של אירוע המזכה אותי או יכול שיזכה אותי בפיצוי או קצבה מצד שלישי(כגון פיצוי מחברת ביטוח בגין תאונת דרכים,קצבה מן המוסד לביטוח לאומי בגין תאונת עבודה או מן המדינה בגין פעולות איבה)
האם זה מדבר גם על קצבת נכות ואם לא האם ניתן לדלג על זה.
ישנו קטע נוסף בטופס שמדבר על הצהרה ויופי כח
ויש שם משפט שאומר
״אני מיפה את כוחכם לפנות בשמי ובמקומו אל המוסד לביטוח לאומי ולקבל כל פרטים הנוגעים לנכותי,להכנסתי מעבודה, שמות מעסיקי, לרבות אשור תקופת ביטוח ומעסיקים״
האם הכוונה פה שהם יכולים לפנות רק אם הצהרתי שיש לי נכות . או שיכולים לפנות גם בסיטואציה שהגשתי תביעה לקצבת נכות לבטל ולא אושר לי אובדן כושר 50% ומעלה.
אני ממש חושש ממצב שאם כן יפנו שהחלטת בטל תשפיע עליהם למרות שהם גוף נפרד וישפיע על בקשת החמרה או. חלילה על המשך קצבה של 50% שאותה אני מקבל .
עדין לא הגשתי ערעור לביטוח לאומי על אובדן כושר כי לא קבלתי תשובה בדואר אלא תשובה שנמסרה בטלפון. לחברה שדרכה הגשתי תביעה לבטל.
מורן מאוד אודה אם תוכלי לענות לי עד כמה שניתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)