עזרתך הדחופה בבירור אבוד

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• עזרתך הדחופה בבירור אבוד
    אימה
    19/05/2014

שלום
    אני בת 62 כבר 15 שנה חולת סכרת ובשנתיים האחרונות התחלתי להזריק זריקות אינסולין במינון של 12 פעמיים ביום בנוסף לכדורי סכרת
    הגשתי תביעת נכות לביטוח לאומי ועברתי כבר שתי וועדות רפואיות
    בביטוח לאומי גם אמרו לי שלא מגיע לי זיקנה מ סיבה שאני לא עומדת בקריטריונים של הזיקנה
    היום הודיעו לי מביטוח לאומי שדחו את תביעת הנכות שלי מ סיבה שאני מגישה את זה לאחר שהגעתי לגיל הזקנה אז לא מגיע לי לתבוע
    האם זה הגיוני ??
    אפשר להבהיר לי כי אני מרגישה אבודה שעוזבים אותי ואין מי שיעזור לי
    תודה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתך הדחופה בבירור אבוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתך הדחופה בבירור אבוד - תגובה

עו``ד מורן כהן בלסטקר
    19/05/2014

שלום,
    קצבת נכות כללית ניתן להגיש עד מועד קבלת קצבת הזקנה .
    לעניין הקריטריונים לקצבת זקנה אין פה מספיק מידע , אני מציעה לך לגשת לסניף הקרוב אליך.
    בסניפים יש עמדות מידע בהם יש מתנדבים שנותנים ייעוץ לקשיש , בלי שום קשר תמיד תוכלי לפנות למחלקת זקנה ושארים על מנת לקבל את הסיבה הספציפית לדחיית תביעתך
    מאחלת לך הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרתך

אימה
    19/05/2014

תביעת בזיקנה נדחתה כי לא עבדתי התקופה או החודשים הדרושים לזכאות, אז אמרו חי לחזור ולהגיש בגיל 70 .הגיל הרגיל
    ממה שהבנתי מתשובתך גם אם נדחית תביעתי לנכות אהיה זכאית לתבוע מחדש כי ככה וככה אני צריכה להגיע למועד קבלת הזיקנה וזה אחרי גיל 67 ,נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו