בעיה נוירולוגית

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• בעיה נוירולוגית
    רפאל
    23/05/2014

שלום וברכה!
    אני בחור בן 23 בריא לחלוטין בחסדי שמים, אומנם בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מבעיה ממש מציקה של קפיצת לסת כעין טיקים שיש לי אותם רק בלסת והם נורא מציקים לי, למרות שהם לא מופיעים כל הזמן אלא רק לפעמים כשאני מדבר הרבה או כשאני בלחץ. לאחר שטופלתי אצל קלינאי תקשורת שטען שהבעיה היא לחץ בשרירי הפה, וזה כמובן לא עזר פניתי לרופא משפחה שהפנה אותי לרופא אף אוזן גרון שהפנה אותי לנוירולוג שבדק אותי בכל מיני צורות ומצא שאני בריא ואז שלח אותי לבדיקת E.E.G. שגם יצאה תקינה ב"ה, החליט הרופא לתת לי קלונקס, שאומנם עזר כי זה מרגיע ומרפה את השרירים, אבל זה נורא מעייף אותי והופך אותי לחולמני משהו.
    שאלתי היא האם כשאפנה לביטוח לאומי לבקש איזה שהיא הכרה (מאחר שבשני ראיונות עבודה שניגשתי אליהם, קרו לי הטיקים האלו והמעסיק ככל הנראה פחד מהם,ובצדק) האם יתייחסו אלי בכלל מאחר שהייתי תלמיד ישיבה עד עכשיו? וגם אם יתייחסו אלי, איזה זכויות וחובות הם ייתנו לי? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה נוירולוגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה נוירולוגית - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    31/05/2014

שלום רפאל
    בכדי לקבל גמלת נכות כללית מביטוח לאומי צריך לעמוד בשני קריטריונים מצטברים :
    נכות רפואית שנקבעת על פי חומר רפואי
    נכות תפקודית, האם עקב הבעיה הרפואית נפגע כושר ההשתכרות שלך.
    קשה לדעת על פי הנתונים האם תעמוד במכות הרפואית והתפקודית..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו