מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בעיה נוירולוגיתרפאל23/05/2014
שלום וברכה!
אני בחור בן 23 בריא לחלוטין בחסדי שמים, אומנם בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מבעיה ממש מציקה של קפיצת לסת כעין טיקים שיש לי אותם רק בלסת והם נורא מציקים לי, למרות שהם לא מופיעים כל הזמן אלא רק לפעמים כשאני מדבר הרבה או כשאני בלחץ. לאחר שטופלתי אצל קלינאי תקשורת שטען שהבעיה היא לחץ בשרירי הפה, וזה כמובן לא עזר פניתי לרופא משפחה שהפנה אותי לרופא אף אוזן גרון שהפנה אותי לנוירולוג שבדק אותי בכל מיני צורות ומצא שאני בריא ואז שלח אותי לבדיקת E.E.G. שגם יצאה תקינה ב"ה, החליט הרופא לתת לי קלונקס, שאומנם עזר כי זה מרגיע ומרפה את השרירים, אבל זה נורא מעייף אותי והופך אותי לחולמני משהו.
שאלתי היא האם כשאפנה לביטוח לאומי לבקש איזה שהיא הכרה (מאחר שבשני ראיונות עבודה שניגשתי אליהם, קרו לי הטיקים האלו והמעסיק ככל הנראה פחד מהם,ובצדק) האם יתייחסו אלי בכלל מאחר שהייתי תלמיד ישיבה עד עכשיו? וגם אם יתייחסו אלי, איזה זכויות וחובות הם ייתנו לי? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה נוירולוגית - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש31/05/2014שלום רפאל
בכדי לקבל גמלת נכות כללית מביטוח לאומי צריך לעמוד בשני קריטריונים מצטברים :
נכות רפואית שנקבעת על פי חומר רפואי
נכות תפקודית, האם עקב הבעיה הרפואית נפגע כושר ההשתכרות שלך.
קשה לדעת על פי הנתונים האם תעמוד במכות הרפואית והתפקודית..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)