מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תאונת עבודה- לעזרת מומחה אודהתילתן09/07/2014
שלום,
עבדתי בתור סבל דרך חברת כ"א.
לפני שבועיים, הרמתי ארגז ומרוב שהיה כבד נשמט מזרועותיי והרגשתי מתיחה חזקה וכאבים עזים.
לא היו עדים ולא אמרתי למנהל העבודה על המקרה כי פחדתי שיפטר אותי.
למחרת מנהל העבודה פיטר אותי מאחר וההספק שלי לא השביע את רצונו.
מאחר והכאבים המשיכו כולל מגבלה בהרמה של חפצים אתמול הלכתי לאורטופד של קופ"ח וסיפרתי לו על האירוע הוא קבע שמדובר במתיחת גידים בשתי הזרועות .
מניסיון העבר האורטופד ממעיט בחומרת הנזק ואני חושש שיתכן שמדובר במשהו חמור מזה.
טרם דיווחתי לחברת כ"א על המקרה.
מאחר ולא היו עדים ולא דיווחתי למנהל העבודה אני חושש שהאירוע לא יוכר כתאונת עבודה.
האם אפשר להנחות אותי כיצד לדווח לחברת כ"א על האירוע ע"מ שיוכר כתאונת עבודה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה- לעזרת מומחה אודה - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר14/07/2014ראשית עליך לדווח במיידי לכ"א על האירוע ללא כל דיחוי , כמו כן עליך לבקש מהרופא שפנית אליו לראשונה שיציין כי דיווחת לו על אירוע שנגרם לך בעבודה .
אני מציעה לך להגיש את התביעה לביטוח לאומי בעזרת עו"ד ,
אשמח לסייע,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)