טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. תביעתי נגד ביטוח לאומי נדחתה בגלל שהמומחה שהציג את חוות דעתו הרפואית היה מטעם ביטוח לאומי , לא היה מומחה בשטח בה נפגעתי ולא הבין רפואית בבעיה הרפואית שלי למרות היותו רופא . למרות שהבאתי חוות דעת מטעמי השופט קיבל את חוות דעתו של המומחה של ביטוח לאומי ודחה את תביעתי . האם יש לי סיכוי שיקבלו את טענותיי בערעור בבית הדין הארצי לעבודה נגד המומחה של ביטוח לאומי בטענה שלא היה אוביקטיבי , לא היה מומחה בשטח הרפואי בה אני סובל וכמובן שלא קיבל השופט את בקשתי שימנה מומחה מטעם בית הדין ולא מטעם ביטוח לאומי . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, לצערי אין לי תשובה חד משמעית לתת לך , במקרה שלך יש לבחון את התיק באופן ספציפי , אני מציעה לך מאוד להתמודד עם התיק בבית הדין הארצי בליווי עורך דין המתמחה בתחום. בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד