טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חולה אונקולוגי לאחר ניתוח וטיפולים . בכל התקופה השתדלתי להמשיך לעבוד חלק כחופש חלק כמחלה וגם היום עובד . הגשתי תביעה לב"ל ונדחה מאחר ואני עובד. קיבלתי הכרה מב"ל לצורך מס הכנסה כנכה 100% לפטור ממס ואף קיבלתי בגין זה תו חניה נכה. כאשר אני מברר בטלפון בב"ל , אני לא מוכר אצלם כנכה מאחר ולא מקבל קצבה , במס הכנסה כן מוכר. אני רוצה להיות רשום בב"ל כנכה 100% אם גמלה 0 מאחר ואני עובד. זה חשוב לי , מה צריך לעשות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חיים האם נדחית בביטוח לאומי עקב הענסות כבר בהתחלה או שעברת ועדה רפואית? עקרונית כדי להיות מוכר לצורך נכות כללית יש לעמוד בבשני קריטריונים מצטברים : אחוזי נכות רפואיים מעבר לרף הנדרש ואי כושר עבודה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד