טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ברצוני לדעת בבקשה אני צפויה ללדת ב1.12 ב"ה אם בחודשלקראת חודש נובמבר אני יוצאת למחלה שבועיים לפני לידה האם ביטוח לאומי מתייחס לתלוש של חודש נובמבר לצורך חישוב חופשת הלידה או מתיחחס ל3 תלושים של לפני ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, אישתי מרוויחה כ-18.5K ברוטו בחודש. בשלושת החודשים שקדמו ללידת הבת שלנו -כך היא הרוויחה בממוצע... 2 שאלות בנוגע לדמי לידה : 1. האם יכול להיות שקיבלנו רק 33.5K במצטבר ? 2. האם יכול להיות שאולי התשלום מביטוח לאומי עובר אלינו ב2-3 תשלומים נפרדים ? 3. למי ואיך פונים בביטוח לאומי בנושא לבירורים ?
אשמח לייעוץ בנושא , כי על פניו ככל הידוע לי הסכום שהיה צריך להתקבל סביב 50K לפחות... תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד