מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שמירת הריוןדנה11/11/2014
שלום
אני בת 26
אמא לילדה בת 3 וחצי.
הריון מivf לאחר שנתיים של ניסיונות.
כרגע בשבוע 16.
מזה כשלושה שבועות כאבים עזים ביותר בגב תחתון וברגל ימין,בנוסף לכאבים יש לי תחושה של נימול ברגל וכמה פעמים ביום אני ממש מאבדת תחושה ברגל ברמה שאני לא יכולה להזיז אותה.
יש לי קושי בביצוע פעולות יומיומיות כגון ישיבה הליכה אני כבר לא נוהגת בגלל הכאבים ברגל לקום מהמיטה זו ממש משימה קשה עבורי ובכלל מרגישה שאיבדתי את איכות חיי עקב הכאבים.
עד כה רופא הנשים נתן לי המלצה לשכב לנוח כשבועיים וכשחזרתי אליו עם החמרה במצב הוא הפנה אותי לרופא אורטופד ואמר לי שאני צריכה לקבל מהאורטופד המלצה לשמירת הריון ואז הרופא נשים ימלא את יתר המסמכים.
אני עובדת עבודה משרדית של 8 שעות ישיבה על כיסא(כאשר 5 דק רצופות זו פעולה בלתי אפרית עבורי)
ויש לי נסיעה כל יום של שעה וחצי לכל כיוון.
אבקש את עזרתכם לדעת אם לאור כל מה שפרטתי ישנה אפשרות שאורטופד לא יסכים לתת שמירה?
ואם יתן האם ביטוח לאומי יכול שלט לאשר זאת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר12/11/2014בד"כ רופא המוסד לביטוח לאומי מאשר שמירת הריון ע"פ המלצת רופא הנשים
תצרפי את כל החומר הרפואי המתאים של רופא הנשים ושל האורטופד לתביעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)