מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שר"םבבקשה18/12/2014
קראתי ששינו מעט את התנאים לשירותים מיוחדים בביטוח לאומי ואני שוקלת להגיש תביעה.מקבלת כרגע רק נכות כללית מלאה קבועה.
בעבר הגשתי ונדחתי.האם זה נכון שהיום הרופא בוועה ישאל שאל כמו-איך את מסתדרת בקניות וסידורים?מי מכין לך אוכל?מי מסדר לך תרופות בקופסא ?אם מסתדרת בהפעלת מכשירי חשמל?וכו'..
כי בעבר היו שואלים רק על דברים כמושליטה בסוגרים,ה אכילה עצמה וכו'..
ובוועדה שהיתי לפני כמה שנים אמרתי לרופא שאסור לי לקחת תרופות לבד ואני תלויה בעזרה של עמותות שיסעו אותי ובעזרה של חברה ללווי סידורים ושמביאים לי אוכל מוכן מעמותה ושכמה פעמים שכחתי את הגז פתוח בגלל בעיות זיכרון.אבל הוא אמר שלצערו זה לא מזכה בקצבה...
האם כעת יש לי סיכוי ?
איך הרופא מוודא שמה שאני אומרת זה אמת?(חוץ ממסמכים רפואים כמובן).יש עוד בדיקה מלבד מילוי השאלון הזה?
האם כדאי להעזר בעו"ד?האם משלמים לפי אחוזים?כי אין לי כסף לשלם .. או כדאי קודם לנסות לבד?
ושאלה אחרונה-האם זה נכון שב"ל יכול לבדוק את תיק הנכות שוב?מה הסיכוי שזה יקרה?שיבטלו לי את הנכות ויזמינו אותי שוב לוועדות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שר"ם - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר21/01/2015אני ממליצה לך להיעזר בשירות עו"ד לצורך ליווי התהליך.
באופן כללי - מתייחסים ללקיחת תרופות , אכילה , צורך בהשגחה
לשאלותייך לגבי בדיקה חדשה של התיק אני אצטרך פרטים נוספים על מנת לענות לך , כגון מה אחוזי הנכות שלך, בגין מה הנכות וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ב15/11/2015אחוזי הנכות שלי 74 אי כושר 100
הנכות היא על הרבה מחלות-בעיקר פיזיות ולא נפשיות
כולל דברים שקשורים בניידות.
אשמח לתשובות על שאר השאלות ששאלתי גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)