מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תוספת תלוייםשי31/12/2014
ברצוני לשאול שאלות לגבי תוספת תלויים:
האם ההכנסות הבאות מקוזזות מתוספת התלויים(כמו הכנסות משכר דירה וכו'):
1.עזרה כספית מההורים מידי פעם
2. משיכה של קרן השתלמות באופן חד פעמי.
במידה ולא איפה אני יכול לראות את זה בחוק או בפסק דין בנושא?
שאלה השנייה שיש לי במידה ויש לי בת זוג ידועה בציבור שאני מקבל תוספת תלויים עבורה, ויש לה ילדה שחיה איתנו (לא ילדה שלי) , האם אני זכאי ע"פ חוק עבורה גם תוספת תלויים? (יש לציין שהידועה שלי בציבור מקבלת מזונות עבורה מביטוח לאומי).
שאלה אחרונה: במידה ויש לי רווחים מניירות ערך לדוגמא של 10,000 שח, לפי החוק מקוזז לי מתוספת התלויים, האם הקיזוז הוא לאותו החודש, או למספר חודשים וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת תלויים - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש21/01/2015שלום שי
אינך זכאי לתוספת עבור הילדה של בת הזוג.
עזרה מההורים ופתיחת קרן השתלמות לא נחשבת הכנסה ולא שוללת תלויים.
תכנס לאתר הביטוח לאומי ותראה את הקריטריונים לקבלת תוספת תלווים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)