שאלה לגבי בית דין לעבודה בערר

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בית דין לעבודה בערר
    מ.יעקובי
    23/06/2015

הגשתי תביעה לנכות כללית עם מספר חוות דעת הקובעות 40 אחוז בהתאם לסעיף של ביטוח לאומי , באתי לועדה ראשונה וקבעו לי 15 אחוז , ברור לי שהרופאים בועדה לא נהגו איתי ביושר ,ערערתי על הועדה ובועדה השנייה הסכימו עם הועדה הקודמת ולא עם חוות הדעת הפרטיות שלי , לא ניתן נימוק או הסבר , רק תיאור קטן של המצב ותיעוד קטן מהתיק רפואי . האם יש טעם לגשת לבית דין לעבודה לערער על הועדת ערר ? או שבית דין לעבודה רק מתערב בטעויות טכניות ואז למעשה אני צריך להשלים עם הקביעה שאין מה לעשות ואני מתמודד מול מערכת של רופאים משוחדים שאין דין ואין דיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בית דין לעבודה בערר - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    26/06/2015

שלום יעקובי
    בודאי שיש מה לעשות
    אם אין נימוק ראוי והתייחסות לחומר רפואי ניתן להגיש ערעור
    בית הדין מתערב בעניין משפטי.
    אשמח לסייע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שווה לבדוק להחליף את חוות הדעת

ירדנה דוידוב
    28/06/2015

חוות הדעת הרפואית זה עניין קריטי.
    שווה להתייעץ עם המרכז הארצי לחוות דעת רפואיות ולבדוק אולי הם יכולים לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי שווה לבדוק להחליף את חוות הדעת - תגובה

עו``ד מורן כהן בלסטקר
    30/06/2015

לא הייתי ממהרת לחוות דעת נוספת , עליך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום זה , על מנת שיבחן את התנהלות הועדה ויציג טענות משפטיות בבית הדין לעבודה לצורך החזרת התיק לועדה נוספת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו