מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי בית דין לעבודה בעררמ.יעקובי23/06/2015
הגשתי תביעה לנכות כללית עם מספר חוות דעת הקובעות 40 אחוז בהתאם לסעיף של ביטוח לאומי , באתי לועדה ראשונה וקבעו לי 15 אחוז , ברור לי שהרופאים בועדה לא נהגו איתי ביושר ,ערערתי על הועדה ובועדה השנייה הסכימו עם הועדה הקודמת ולא עם חוות הדעת הפרטיות שלי , לא ניתן נימוק או הסבר , רק תיאור קטן של המצב ותיעוד קטן מהתיק רפואי . האם יש טעם לגשת לבית דין לעבודה לערער על הועדת ערר ? או שבית דין לעבודה רק מתערב בטעויות טכניות ואז למעשה אני צריך להשלים עם הקביעה שאין מה לעשות ואני מתמודד מול מערכת של רופאים משוחדים שאין דין ואין דיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בית דין לעבודה בערר - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש26/06/2015שלום יעקובי
בודאי שיש מה לעשות
אם אין נימוק ראוי והתייחסות לחומר רפואי ניתן להגיש ערעור
בית הדין מתערב בעניין משפטי.
אשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שווה לבדוק להחליף את חוות הדעת
ירדנה דוידוב28/06/2015חוות הדעת הרפואית זה עניין קריטי.
שווה להתייעץ עם המרכז הארצי לחוות דעת רפואיות ולבדוק אולי הם יכולים לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שווה לבדוק להחליף את חוות הדעת - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר30/06/2015לא הייתי ממהרת לחוות דעת נוספת , עליך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום זה , על מנת שיבחן את התנהלות הועדה ויציג טענות משפטיות בבית הדין לעבודה לצורך החזרת התיק לועדה נוספת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)