מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נכותאני29/07/2015
שלום,
אני מורה מוערכת מזה 22 שנים (בעלת קביעות). יש לי בעיה רפואית באוזניים מילדות (עברתי ניתוח מעקב וטיפולים שונים). היתה ירידה מסויימת בשמיעה שאיפשרה לי תפקוד תקין שכולל עבודה לימודים בהצטיינות (ללא בקשת הקלות).
בחודשים האחרונים חלה ירידה חמורה בשמיעה ולאור בדיקת השמיעה האחרונה אני חייבת במכשירי שמיעה בשתי האוזניים.
שאלותיי:
1. האם פנייה למוסד לביטוח לאומי עלולה לפגוע בתנאי העסקתי- פיטורים, הכנסה נמוכה יותר וכד'?
2.האם אני יכולה לפנות למוסד לביטוח לאומי באופן עצמאי ללא חשש או שמומלץ על ליווי משפטי?
3.מה עלות ליווי משפטי שכזה?
4.האם מנהלת ביה"ס מקבלת דיווח מפורט על הנכות שאבקש (אם תאושר/לא) מאחר והיא מפיצה ברבים נושאים רבים וזה מבייש ומביך
5.האם יש לי בכלל עילה לפנייה - מאחר וזה לא נכות חדשה אלא נכות שהחמירה מאוד לאחרונה?
6.היכן אני יכולה לקבל פרטים על הפרוזדורה של ההליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש14/10/2015שלום
נכות שנוצרה עקב מחלה או כל דבר שאיננו תאונת עבודה זו תביעה לנכות כללית.
קבלת גמלה תלויה בהכנסות שלך, מעל שכר מסויים לא מקבלים גמלה.
הפרוטוקול מגיע אליך ולמייצג עו"ד אם יש לך, לא מגיע למקום העבודה.
אשמח לסייע ולהסביר פרטים מדוייקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)