טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מבעיות נפשיות,הגשתי נכות כללית והייתה לי ועדה עם פסיכיאטר , הפסיכיאטר שאל אותי בועדה לגבי התרופות שאני לוקחת והמינונים , למרות שהכל רשום כבר בחוות דעת ומסמכים של רופא מטפל שהגשתי , עניתי בצורה מדוייקת על כל השאלות מתוך הנחה שבועדה צריך להתכונן ולתאר בדיוק ממה אני סובל , לעומת זאת אמרו לי מי שטוען שמכיר את הועדות שזה למעשה הייתה בדיקה ורצו לבדוק אתבוחן המציאות וחשיבה מאורגנת כחלק מהקריטריונים לאבחונים ,ובגלל שעניתי בצורה עניינית ונכונה אז למעשה הצלחתי את המבחנים ולכן יפגעו לי בגובה אחוסי הנכות , אני ללא עורך דין ולכן אני מבולבלת, האם כאדם הסובל מבעיות נפשיות צריך לבוא לועדה ולמרות הבעיות הנפשיות להתאמץ ולפרט את מצבו בצורה עניינית עד הפרטים הקטנים ולהסביר או שמא במצב כזה הוא רק פוגע בזכויותיו ובתיאור האמיתי של מצבו הנפשי היומיומי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד