טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חד הורית מקבלת הבטחת הכנסה לא תבעתי את אב ילדי למזונות מכיוון שלא רצעתי קשר איתו בשנה האחרונה הוא הופיע וטען שנכנס לחובות ועיקולים וביקש שאתן לו שקים ובמשכורת שלו הוא יחזיר לי מזומן עכשיו ביטוח לאומי ביקש כחידוש הזכאות להביא תנועות בחשבות וצילום של שני צ'קים שהפקדתי בחשבון הצ'קים הם על שמו של הגרוש הסברתי בתצהיר שאני עוזרת לו בצ'קים ושהוא מחזיר לי מזומן האם יאשרו את התביעה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד