מבחנים נוירופסיכולוגים מהביטוחלאומי

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• מבחנים נוירופסיכולוגים מהביטוחלאומי
    מ.י
    09/11/2015

אני עברתי תאונת עבודה לפני 11 שנים ומאובחן פוסט טראומה שחלק מזה זה בעיות ריכוז , עברתי לפני 4 שנים אבחון נוירופסיכולגי בשלוותא , לפני שנה עשיתי חוות דעת פרטית והגשתי תביעה להחמרת מצב בגין פוסט טראומה , אחרי שנה נקבעה לי ועדה ראשונה בביטוח לאומי , בועדה נשאלתי אם עברתי איזה אבחון נוירופסיכולוגי , עניתי שכן והרופאה בועדה אפילו לא הסתכלה על האבחון אלא אמרה שזה ישן , וקיבלתי תשובה שאין תשובה של הועדה ואני אמור לעבור אבחון נוירופסיכולוגי שרק לאחריו תיקבע תשובה ללא נכוחותי , השאלה שלי היא ממתי יש תוקף לאבחון שכזה ? התביעה היא החמרה מאז הקביעה של הביטאוח לאומי לפני 10 שנים , האם ביטוח לאומי בד"כ שולח לאבחון נוירופסיכולוגי והם זה אבחון אוביקטיבי או מטעם ביטוח לאומי כקומבינה ונסיון להפחית כמה שניתן את אחוזי הנכות ? מה עושים במקרה כזה? גם שנה אני מחכה לועדה ועד שבאה ועדה אומרים לי שזה ישן וצריך לעשות חדש , משמע תהליך שהולך להימשך עוד שנה עם העררים וכל הביוקרטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחנים נוירופסיכולוגים מהביטוחלאומי - תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    02/12/2015

שלום
    כן, נשלחים על ידי ביטוח לאומי למבחנים שכאלה
    בהחמרת מצב תמיד ראוי להגיש חומר עדכני שמעיד על החמרה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו