משך זמן תביעת ניידות של ביטוח לאומי

מנהל הפורום

שמאי שזירי
שמאי שזירי
לקביעת תור אצל שמאי שזירי ללא פרסום בפורום

• משך זמן תביעת ניידות של ביטוח לאומי
    מייה
    24/07/2016

שלום. אני בחורה בת 29, חולה במחלה מולדת SPINA BIFIDA ובסביבות גיל 20 תבעתי(ללא עו"ד) לניידות וקיבלתי 60%. לפני 5 שנים בעקבות קטיעת 2אצבעות עקב זיהום אני משתמשת בכסא גלגלים וערבתי עוד דין (נחשב גדול בתחום..) הייתה וועדה ראשונה בעפולה, נתנו לי 80% (כמו שסוכם עם העוד שאקבל מעל ממה שהיה לי) שילמתי לעוד של קרוב ל24אלף שח (=החישוב היה שאתן לו במיידי 24תשלומי קצבאות) ולאחר כמה חודשים ביטוח לאומי ערר על הוועדה בעפולה וזומנתי לוועדה בתל אביב תל השומר ושמה כבר 2 וועדות שהייתי בהן הורידו לי את האחוזים ל60% למה שהיה לי.. אני ככה כבר מאז, קרוב ל5 שנים. נוסף לזה אני בחוב של 40אלף בביטוח לאומי
    השאלה לי אליכם.. האם זה נשמע שזה הדרך? משיחה שקיימתי עם עו"ד שעובד במשרד הוא אמר שלכל תביעה יש את פרק הזמן ווההליך שלה.. אך אשמח לשמוע צד נייטרלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

עו``ד אימבר גולן פרטוש
    07/11/2016

שלום

לא ברורה השאלה

המוסד לביטוח לאומי יכול להגיש ערר על החלטת וועדה עד 60 יום מיום ההחלטה, לא מעבר לכך.
    מניחה שההליך הגיע לבית הדין לעבודה? ואז לוקח זמן

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו