טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה, יש לי שתי שאלות כאמור אני זכאי לקצבת נכות כללית נפשית לצמיתות, 40٪ רפואי ו100٪ אי כושר הבנתי שביטוח לאומי יכול לזמן אותך לבדיקה מחדש גם כשיש לך נכות יציבה במידה ו"מצבך השתפר בעקבות טיפול רפואי שקיבלתי" רציתי לדעת כיצד המוסד יכול לדעת אם מצבי השתפר? הרי בנכות יציבה אתה לא מזומן לוועדות..
ועוד שאלה - האם המוסד יכול לדעת אילו תרופות אני קונה בקופה (קופת חולים כללית)? האם יש לו גישה לזה? (חתמתי על ויתור סודיות כשהגשתי את התביעה)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ביטוח לאומי יכול לזמן אותך לבדיקה מחדש לעניין התרופות ביטוח לאומי יכול להזמין את התיק הרפואי שלך בדרך כלל בדיקות מחדש מתבצעות לאור בקשה בתיק, בקשה להחמרה, שיקום מקצועי , חוק לרון וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד